header_logo
Tijdens het boodschappen vorige week zag ik toevallig bij de bakproducten deze uberrr schattige puddingvormpjes! 4 vormpjes voor de prijs van 4 euro: daar hoefde ik niet twee keer over na te denken. Mijn man die gek is op pudding dacht in eerste instantie dat de vormpjes ijsjes waren 😛 Al een tijdje zeurde hij om pudding. Ik wilde geen pudding maken in zo een hele grote vorm want ten eerste ik heb geen puddingvorm en ten tweede ik ben niet van plan een grote vorm aan te schaffen omdat ik zelf geen pudding eet (ivm suikers en mijn acne). Dat zou betekenen dat hubby in zijn eentje een grote pudding moet opeten. En ik weet dat een grote portie pudding dan weer teveel voor hem zal zijn.

Dus hoe perfect zijn deze 4 kleine puddingvormpjes? Single sized dessert for hubby
pudding2

De gelatine pudding die ik bij de Turkse supermarkt heb gekocht paste qua inhoud precies in de 4 vormpjes!
insidepudding_logo

Het is beter om uit de puddingvormpjes te eten dan de vormpjes eruit te halen. Dit is mij namelijk niet zo goed gelukt ondanks dat ik de puddingvorm in wat warm water had geplaatst en met een mes de zijkanten heb losgemaakt. Als iemand een tip heeft hiervoor let me know!
pudding_logo

Dit is zo awesome. De puddingvormpjes nemen helemaal niet zoveel plek in de koelkast als je ze opstapelt 😀
pudding_stapled
De energydrank en de Almhof yoghurt (met toegevoegde suikers) zijn van mijn man: hij houdt zo van zoete ongezonde dingen….*zucht*

Yay or Nay voor de AH puddingvormpjes? En heb jij ze ook gespot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *