korting wehkamp

Klinkt heel advertorial achtig, of niet? Maar ik kan je verzekeren dat ik hier geen vergoeding voor krijg of iets anders. De laatste tijd ben ik inactief geweest met de blog waardoor de samenwerkingen even op een laag pitje zitten. MAAR terug naar de kortingen: ik wil deze actie met zoveel mogelijk lezers delen als het maar kan, want het zijn hoge kortingen die worden gegeven. Daar kan iedereen zijn voordeel mee doen en dat maakt mij weer enorm blij.

Geen zin om dit artikel te lezen, maar wel benieuwd naar de acties, dat kan. Hier vind je de kortingsacties op meer dan 70,000 producten van dameskleding tot babyproducten en meer.

Korting sale

Om heel eerlijk te zijn, shop ik bij de Wehkamp alleen bij de sales categorie – dameskleding. De filters vind ik enorm handig waardoor ik lekker kan (window)shoppen tussen de 5 – 25 euro. Ik vind dat over het algemeen de merkkleding redelijk goed afgeprijsd zijn. Ook worden er regelmatig nieuwe kledingitems aan de sales categorie toegevoegd. In het verleden heb ik vaak mijn wishlist van de sales categorie gedeeld in mijn Fashion Wednesday al sinds 2013! Hier is het bewijs en voorproefjes van kledingitems in de sale: december 2013, juli 2013, september 2013, & juni 2014. Mijn gehele collectie van  de fashion Wednesday inspiration is hier te zien: fashion wednesday inspiration alle seizoenen komen erin voor 😉

Over de kwaliteit van de kleding van de sales categorie daar ben ik ook tevreden over niet zoals bij de Primark waarbij je de kleding eigenlijk na een jaar al weg kunt gooien. Wil je dat je kleding toch langer meegaat (ongeacht of deze van de Primark is)? Let dan goed op de wasinstructies van je kleding, ik geef hier 8 tips om je kleding te onderhouden. Kijk ook naar de wassettings van je wasmachine voor kleding die eigenlijk met de hand gewassen moeten worden kun je bijv. de setting delicate was/handwas gebruiken. Door niet alles te dumpen met de gewone was(setting) geniet je langer van je kleding.

Nu is er niet alleen korting op dames -en herenkleding, maar op veel meer! Hieronder dus een overzichtje doe je voordeel ermee want de kortingen zijn alleen vandaag geldig.

korting wehkamp

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *