Het is weer fashion wednesday, de week gaat echt ontiegelijk snel voorbij. Dit keer heb ik me laten inspireren door Dewi van vorige week, ik heb geprobeerd om vesten voor de zomer te vinden die helemaal bij Dewi’s stijl zouden passen. Ik hoop dat jullie vinden dat ik erin ben geslaagd. Vesten kun je beschouwen als je jasje tijdens de zomer, voor als je naar de supermarkt moet (daar kan het heel koud zijn) of voor op een zomeravond wanneer de temperatuur daalt. De onderstaande vesten zijn van de Wehkamp, zijn van merken zoals Promiss en zijn ook nog eens in de sale de meesten zijn onder de 20 euro (jippieeee!). Door op het bijbehorende nummer te klikken onder de collage ga je gelijk door naar de item in de webshop waar je de item gedetailleerder kan bekijken 😉 De inzoomfunctie van de Wehkamp is haarscherp.

Nummer 2 vind ik zo een aparte print! Zo een beetje Escher kunst.
col1_1
1,2,3

Okay, ik ben fan van Wehkamps sales hoekje, MAAR deze vesten voor plus sizes (ook in de sale) zijn echt wel tha bomb. Ik vind dit natuurlijk een hele goed initiatief, alleen, ik wil deze vesten ook! Maar ze zijn niet in mijn kleine maat te verkrijgen 🙁 Ik ben helemaal weg van nummer 6 de gold black vest, zo sjiek! Als je op nummer 6 klikt dan zie je hoe ongelooflijk goed dit vest op het model zit (je ziet het model ook nog eens bewegen) ik ben zo jaloers…. Ook lijken de plus size kleding veel meer leukere kleurtjes te hebben dan voor kleine maten zoals de lila kleur van nummer 4 (ik ben dit kleurtje niet tegen gekomen bij de kleinere maten,hmmmmm).
col2_1
4,5,6

Zoals je misschien kunt merken in de onderstaande afbeelding, vind ik zwart wit met een print wel heel erg leuk! Nummer 10 de “Aztek” vest is my favorite, maar de lange vest (nummer 7) is zeker ook niet verkeerd.
col3_1
7,8,9,10

Welke vest is jouw favoriet en wat vind jij een echte zomerkleur?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *