1_1
Of de Valess sauzijzen broodjes supernieuw zijn, dat weet ik niet. Maar afgelopen weekend tijdens het boodschappen heb ik de sauzijzenbroodjes gespot. Ik was benieuwd of de broodjes ook lekker zouden smaken. De producten van Valess bestaan uit zuivel en bevatten daarom veel calcium en eiwitten.

De ingrediëntenlijst, zoals je ziet best veel, maar ook wel een paar hele goede smaakversterkers zoals lavasblad, gember, peterselie, foelie, kruidnagel en kurkuma.
2_1
De broodjes bak je af in de oven voor 6 tot 12 minuten.

Ik verwachtte eigenlijk dat de vulling wat donkerder zou zijn of wat geler door de kurkuma. Zoals je ziet is de vulling meer crème van kleur.
3_1
De kleur zegt echter niets over de smaak want dit smaakt wel heel erg goed! Het is goed gekruid alleen is het wel een beetje aan de zoute kant, maar ach dat moet je in je achterhoofd houden als je etenswaren koopt in verpakkingen. Voedselproducenten doen nu eenmaal wat meer zout in het eten, helaas.

De broodjes zou ik niet elke week eten, maar eens in de zoveel tijd is dit wel erg lekker. Afgelopen weekend heb ik dit bij het ontbijt gegeten. Voor 2 broodjes heb ik €1,99 betaald.

Zou jij deze vegetarische saucijzenbrood uitproberen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *