1

Ik heb de laatste tijd een haat-liefde relatie met het voorbereiden van mijn lunch. Het zit namelijk zo, ik weet dat het meenemen van je eigen lunch, gezonder en goedkoper is. Alleen soms heb ik geen inspiratie en nog vaker ben ik ook nog eens te lui om voor de volgende dag vooruit te denken en dan vertrek ik het huis zonder lunch 🙁 Hiermee maak ik echter wel het restaurant op mijn werkplek blij mee 😉 Mijn portemonnee is daarentegen niet zo blij mee. MAAR wat als je nu een een coole girly lunchbox hebt, met handige compartimenten en plek voor je bestek? Wellll dat maakt het dan iets moeilijker om het huis te vertrekken zonder eigen lunch! Want wat een snoepdoos is deze lunchbox van Rosti Mepal.

2
Dit is voor mij totaal nieuw: mini cups om saladedressing en andere sauzen in te bewaren. Yes! Dan hoef ik eindelijk geen sauzen te kopen in het restaurant OF een extra fles met saus in de koelkast van mijn werk achter te laten.

Plaats de grijze container op het roze bakje
3
De grijze container is gemaakt van harde rubber en het is wel erg stevig, dus als je de grijze deksel er af wilt halen tegen de tijd dat je wilt lunchen. Dan moet je wel voorzichtig zijn en met wat kracht de deksel weer openen. Hier had wel een makkelijk tabje kunnen zitten zoals bij de roze deksel (zie rechts) hieronder

4
Met deze lunchbox kun je je brood meenemen met salade of juist alleen een hartige goed gevulde salade (met ei, tonijn of couscous).

Deze lunchbox moet gezien worden en is een echte eye candy 😉 Tenminste voor mij dan. Toch zonde om dit zomaar in je keukenkast te laten verstoffen?
5

Een riem om je lunch veilig te stellen! Hier is goed over nagedacht.
7

De lunchbox is wat groot dus het neemt wel wat ruimte/plek in je tas.
6

Lunchtime!
8
De witte deksel van de mini cups had naar mijn mening dezelfde kleur als de roze container moeten krijgen. Mijn rode sambal kleur kan ik helaas niet zo makkelijk van de witte deksel weg wassen (iemand een tip hiervoor?). Ik denk dat als de witte deksel ook roze zou zijn dat er dan veel minder voedselverkleuringen te zien zou zien.

My healthy lunch
9

Lijkt deze lunchbox jou handig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *