collage
Sinds de komst van de Action ben ik de Xenos eigenlijk een beetje uit het oog verloren en ik ben niet de enige want mijn vriendin had precies hetzelfde! Wij gingen dus naar de Xenos omdat wij een aantal leuke items zagen op de website. In eerste instantie theeaccessoires en toen we er eenmaal waren, waren wij onder de indruk van de food!

Voor mezelf heb ik een uber cute theezakjeshouder gekocht voor op werk
cup

2014-04-26 12
Alleen had ik gehoopt dat het kopje en schotel los van elkaar waren en dat was dus niet het geval….

theekopje
De theezakjeshouders kosten per stuk €1,49

Dus moest ik een soort van deksel (€1,29) kopen, omdat ik het wel zo fijn vind als er geen stof komt op een gebruikt theezakje
glassover

En bij het eten kan ik wel urenlang rond dwarrelen 😉 Het verbaast me hoeveel verschillende voedselproducten de Xenos wel niet verkoopt. Vaak heb ik van die dagen dat ik iets snel wil maken, dus de onderstaande kruidenmixen leken me erg handig. De braadzak kostte €1,00 en de ovenpasta zelfs €0,50 cent! Bij de AH kosten ze al over de 90 cent.
voorkant

achterkant
Geen E-nummers hmmm en nee ik wist niet dat maltodextrine gemaakt wordt van mais of aardappelen! De Xenos heeft ook allerlei soorten oliën voor in de wok en nog veel meer “food stuff”. Ik zal er zeker nog een aantal keer langs komen ter inspiratie.

Cranberrysap zo ontzettend gezond en best prijzig in de supermarkt, maar niet bij de Xenos, 3 voor €0,99 cent EN ik had al een pakje op 😛
cran

Deze sieradenkast met spiegel was een jaar of twee terug echt heel duur, maar nu kost het €60 euro.
178243_sieradenkast

Mijn man en ik twijfelden ontzettend en uiteindelijk zijn we er niet voor gegaan omdat het teveel plek inneemt in onze kleine kledingkamer. We zijn uiteindelijk voor een plakspiegel gegaan van de Xenos en die kost 10 euro.

178243_sieradenkast_2(1)

Check out deze leuke theedoos (€6,99)! Superleuk als kado voor iemand die helemaal gek is op boeken:
054049_theekist_6_vaks_boekvorm4(1)

054049_theekist_6_vaks_boekvorm

Ook zag ik op de website deze handige brievenbakje “I love”
iloveserie
Alleen was de kwaliteit in de winkel veel minder…van goedkoop hout en het was niet egaal wit en je zag ook stukjes hout (de onderlaag) al met al vond ik de kwaliteit vergeleken met de prijs €7,99 niet in verhouding….helaas! Want het is een heel leuk brievenbakje voor op het bureau!

Ik heb bovendien een heel lekker drankje gevonden bij de Xenos en deze ook uitgeprobeerd. Hier ben ik ontzettend enthousiast over. Morgen vertel ik wat voor drankje het is. Het is in ieder geval geen koud drankje, maar een warm drankje 😉

Wanneer was jouw laatste bezoek aan de Xenos geweest?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *