sepse
Herinner je nog mijn blogpost van the Body Shop VIP evening (waarbij vrouwen/meiden die het te druk hebben doordeweeks lekker na werktijd rustig kunnen shoppen)? Een zelfde gevoel kreeg ik bij de Sadoq exclusive private shopping event (SEPSE). Alleen werd the Body Shop VIP evening op een doordeweeks avond gehouden, de SEPSE werd afgelopen zaterdagavond gehouden tussen 18.00-20.00. Dit tijdstip was echt ideaal! Ik zorgde ervoor dat ik mijn dinner al voor het event op had en samen met mijn moeder vertrokken we richting Rotterdam. Het event werd gehouden in het Espresso Dates café. Ik had vaker over dit cafe gehoord, maar was er zelf nooit geweest. Een superleuke locatie voor een kleine get together.

Tijdens het event was styliste Cindy, Ruba Zai en de eigenaresse en ontwerpster Loubna van Sadoq aanwezig. Deze dames gaven iedereen persoonlijke stylingstips.

cindy2
Cindy Lontoh ontwerpt ook haar eigen sieradenlijn deze kun je via haar website lovebysis.com bekijken

ruba4
Ruba is wereldwijd bekend en dat komt vooral door haar trendy kleding en makeup. Haar outfits plaatst ze ook op haar eigen blog: HijabHills

loubna_1
Loubna droeg haar eigen jurk. De jurk is simpel van goede kwaliteit en je kunt het eindeloos combineren met truien, blousjes, vestjes, etc.

De nieuwe collectie want daar ging het natuurlijk om bij de SEPSE
kledingrek_sadoq

De bovenstaande collectie heb ik geprobeerd samen te vatten in de onderstaande collages
tutu_1
De tutu skirt slankt erg af en ik heb achteraf spijt dat ik die niet heb gepast…

De gehele collectie kun je uiteraard via Sadoq tot op het detail bekijken
collage2pix_1
Nummer 1 en 2 kregen mijn moeder en ik als gifts, hoe cool! Het concept van het nek sjaaltje vind ik zo gaaf!
collage_gift
Hier zie je de kleur en kwaliteit beter van de nek sjaaltjes, vooral voor de winter heerlijk warm
necksjawls
Gezonde snacks, helemaal mijn ding
food2

De zalmroze sjaal met goud aan de rand vind ik erg ‘glam’ eruit zien
sjaals

2014-11-29 19

SEPSE was een heerlijk uitstapje: twee uur was precies genoeg om te socializen, kleding passen, inspiratie opdoen, stylingtips te krijgen, tussendoor gezond snacken en munt thee drinken! Dit soort ‘kleinschalige’ events mogen van mij zeker herhaald worden in de toekomst 😉

Heb jij de schattige nek sjaaltjes ergens anders gespot? Ik hoop dat je hebt kunnen zien dat het event erg knus en gezellig was!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *