Alhoewel het weer niet echt uitnodigt voor enkellaarsjes, ben ik toch op zoek naar een nieuw paar. Het Nederlands weer kan namelijk ieder moment weer omslaan en dan wil ik voorbereid zijn 😉 Schoenen kunnen een outfit zoveel leuker maken! Mijn absolute favoriete enkellaarsjes vallen bijna uit elkaar en tjah, afbeeldingen zeggen meer dan woorden, dus:
Enkellaarsjes
Valt op zich mee toch? Behalve dan die donkere vlekjes op de rechterschoen

Juist! Nu begrijp je waarom ik toe ben aan een nieuw paar enkellaarsjes! Hier durf ik echt niet mee over straat te lopen….
shoe_3
Ik snap het niet, elke hak van mij raakt ernstig beschadigd. Ik heb zelfs geprobeerd de beschadigingen op mijn hak te verbergen met nagellak, maar zelfs na de nagellakbeurt heb ik de hak weten te beschadigen. Komt het door de manier waarop ik loop? Ik heb echt niet het gevoel heb dat ik zo ‘wild’ over straat loop. Waarom bestaat er bovendien geen schoenmaker die een mooi lakje over de hak kan spuiten? Dat zou de levensduur van een schoen echt kunnen verlengen. Of zijn er schoenmakers die dit wel doen? Laat het weten door een comment achter te laten.

shoe_4
De hak heb ik al een keer bij de schoenmaker gebracht die had de onderkant van het hakje gerepareerd…maar niet voor lang zoals je ziet. De enkellaarsjes zijn zelfs mijn hubby’s favoriete enkellaarsjes (niet dat hij ze draagt), maar hij vindt ze enorm leuk staan op mij. Hij gooit echt alles weg wat niet nodig is, daar is mijn man heel makkelijk in. Behalve met deze enkellaarsjes, hij heeft namelijk nog de illusie dat de laarsjes opgelapt kunnen worden. Die illusie deel ik niet, ik weet namelijk wanneer een schoen niet meer te redden is…*snik* *snik*

Daarnaast heb ik een gruwelijk hekel aan stenen trappen. Door die stenen trappen raken mijn schoenneuzen ook nog eens onbewust beschadigd. Vooral als ik mijn fiets omhoog moet duwen :-(
stenentrap_laarzen_schoenen

DUS hoog tijd om een nieuw paar uit te zoeken! Ik heb een nieuw paar uitgezocht. Welke vinden jullie het leukst? Stoer of Feminine?

Deze stoere enkellaarsjes vind ik toch wel een beetje vrouwelijk. Ik draag meestal van die lange bootcut jeans, waardoor de bovenkant van het laarsje niet zichtbaar is. Dit paar lijkt mij super comfortabel, goede hakhoogte, een blokhak EN heel belangrijk: geen smalle neus waardoor je tenen niet samen geperst worden.
manfield_stoer_enkellaarsjes

Zelf ben ik 1.63 lang en dat is best kort, voor mijn werk moet ik vaak presentaties geven en met wat meer lengte voel ik me zelfverzekerder en professioneler overkomen. Vandaar dat deze laarsjes me ook wat lijken, maar ze zijn volgens mij toch iets langer dan de stoere enkellaarsjes hierboven. Ook is de neus erg smal (arme tenen!), maar toch vind ik ze erg mooi onder een wijde zakelijke pantalon.
manfield_feminine

Zo moeilijk! Ik neig toch voor de stoere enkellaars, maar misschien neem ik ze gewoon allebei WANT ik zag dat het tweede artikel met 50% wordt verkocht 😀 Heb jij ook een favoriete enkellaars waar je maar geen afscheid van kunt nemen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *