sneakpreview
Twee weken terug postte ik de bovenstaande foto op Facebook met de vraag wat de inhoud van de doos zou kunnen zijn. Een antwoord die ik kreeg was: een taart, haha was dat maar waar! Dat zou 1 huuuuuge taart zijn aangezien de doos enorm groot is. Het was dus geen taart, mijn moeder heeft mij al vroegtijdig allerlei kado’tjes voor mij besteld (daar houdt ze van). Ik heb dus een pre suikerfeest kado gehad en een pre verjaardag kado.

Niet superverrassend, maar ik heb een tweetal mooie zomer beddensprei gehad en eigenlijk is het heel attent van mijn moeder want dit is wel iets wat we echt nodig hadden.
1
In een roze en licht beige kleur

Heerlijk licht voor de zomer, ben alleen wel een beetje bang of er pluisjes zal vormen op de deken (waar ik zo een hekel aan heb). We hebben de deken al een keer gewassen en er zijn tot nu toe geen pluisjes erop te vinden. Moet dus nog een paar wasbeurten afwachten voordat ik een goede oordeel hierover kan vellen.
beddensprei

De beddenspreien zijn van een Duits merk en boy o boy ik ben een sucker voor alles wat Duits is. Ik vind namelijk dat Duitse producten kwalitatief van aard zijn in tegenstelling tot producten van China.
4

Gemaakt van polyester en polypropylen
3

Naast de beddensprei heb ik pre birthday gift schoenen gekregen! In een donker aubergine kleur
6

De schoenen zijn zo licht van gewicht
5

En lopen erg lekker (ofcourse Duits merk what can I say….)!
8

7

I just love wedges!
9

De binnenkant van de schoen loopt zo ontzettend zacht in combinatie met het licht gewicht: total bliss
10

De zomerbeddenspreien kosten 50 euro per stuk en de zomerwedges kosten 49 euro, ik heb dus in totaal 150 euro aan kado’tjes gehad! De bovenstaande artikelen heeft mijn moeder besteld van Klingel. Ondanks dat Klingel best ‘oubollige’ kleding verkoopt zijn er (zoals je ziet ) best leuke overige items te vinden en meestal van Duitse merken.

Heb jij ooit bij Klingel besteld?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *