autumn-1593275_1280
Na een aantal maanden niet te hebben geblogd heb ik de fashion wednesdays gemist waardoor ik nu met dit ‘comeback’ post er enorm veel zin in heb! Nog even voor alle duidelijkheid voor mij is fashion klassiek/chique, maar je moet er wel comfortabel in voelen met andere woorden: tijdloze kleding die (als het portemonnee toelaat) ook nog eens duurzaam is.

Food & Outfits

Wie houdt niet van lekker eten EN kleding?  Hoe leuk is het dan om die twee dingen met elkaar te combineren? Het is voelbaar herfst dus laten we maar beginnen met de herfst inspiratie outfits in combinatie op herfstrecepten. Ik kan nu echt los gaan met mijn creativiteit en hopelijk heeft dat een inspirerend effect.

 photo Outfit1mouwloos_zps9fqijspk.jpg

Een mouwloze trui lijkt heel saai, maar integendeel! Je kunt namelijk ieder keer weer een ander look met de trui creëren door steeds weer een ander kleur onderhemd eronder te dragen. De ene keer een blauw onderhemd, de ander keer een rode of een roze, de variaties zijn letterlijk eindeloos. En hoe mooi is die DIY met herfstblaadjes? Gebruik een verfspray om de blaadjes te voorzien van een koperen laagje. De volledige DIY (let wel in het Duits) vind je via nicestthings.

 photo outfit2applefriesdef_zpsqqq1o9p1.jpg
Cincyshopper legt uit hoe je deze heerlijke gevulde zoete appel frietjes kunt maken. Stel je het volgende scenario voor: een bewolkte zondagmiddag op de bank met een schaaltje ‘apple pie fries’ omhuld in een dikke herfst trui. En dan ook nog eens naar je favoriete tv serie kijken 😉 Comfort op zijn allerbest. Een trui met patroon is echt iets voor de herfst/winter. Als je ieder jaar een patroon trui koopt dan heb je op den duur een leuk gevarieerde collectie.

 photo outfit3_zpsn3nprdbd.jpg
Een coltrui in de herfst is heerlijk warm voor je nek en komt tegelijkertijd ook erg chique/posh over. Helemaal als de trui een patroon heeft. Een zwarte pantalon met deze zwartwit gestreepte ‘colletje’ en je bent klaar om te gaan, effortless. Bij de herfst horen appels zoals een lekker appeltaart, maar ook kaneel en pompoen. Nu wordt in Nederland niet zo heel veel gedaan met pompoen, maar in Amerika worden er altijd zoete broden van gemaakt zoals hierboven: pumpkin chocolate chip bread . En waarom zouden wij dat niet kunnen maken? Nederland heeft zat pompoenen, weliswaar niet in gepureerde vorm in blik, maar ach even stomen en dan kun je er zo mee aan de slag!

Bovenstaande truien zijn afkomstig van Esprit, als je zelf niet veel inspiratie hebt, dan wordt er op de site een heleboel outfitvoorbeelden getoond. Zo kun je met je gekozen kledingstuk in 1 keer een heel outfit bij elkaar sprokkelen. Ik hoop je zowel op het gebied van kleding als eten een beetje te hebben geïnspireerd 🙂

Nog 1 tip – kleding onderhouden

Als je je kleding goed verzorgt en op de juiste manier wast dan kun je er extra lang van genieten! De afgelopen tijd wanneer ik de wasinstructie van mijn kleding bekijk, dan staat er best vaak een kruisje door de wasmachine… Dat betekent dat de kledingitem met de hand gewassen moet worden. Lees mijn acht tips om kleding te onderhouden voor meer handige tips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *