[NILOU]_Mineralissima

Het mooie van make-up is dat als je deze aanbrengt het niet lijkt alsof je make-up op hebt, toch? Make-up? Zo ben ik wakker geworden 😛 Vloeibare foundation geeft wat extra dekking, maar tegelijkertijd kan het ook echt opvallen dat je foundation op hebt. Tegenwoordig hebben de meeste minerale make-up ook een goede dekking en is het effect velen malen natuurlijker.

Van Mineralissima mocht ik 3 producten testen en mag ik deze ook weggeven. MAAR voordat we over gaan naar de winactie wil ik graag laten zien wat er allemaal mogelijk is met minerale make-up.

Ingrediënten

mineralissima_1
De eerste ingrediënt van de foundation is Mica dit is een natuurlijke mineraal. Dankzij deze mineraal krijgt je huid een mooie zijden ‘glow’. De mineraal talk komt het meest voor in conventionele make-up, maar deze mineraal is erg goedkoop en maakt dat de make-up er snel ‘cake-ey’ uit laat zien. Titanium dioxide en zinc oxides zorgen voor zonnebescherming namelijk: SPF. Wat ik erg handig vind zoals je hebt kunnen lezen in Koreaanse skincare routine schaadt de zon onze huid. We hebben dus zoveel mogelijk SPF nodig.

Gebruikswijze

mineralissima_2
Op zich heb je niet niet veel poeder nodig van de minerale make-up. Je kunt het gradueel opbouwen door steeds meer lagen aan te brengen op je huid als je meer dekking nodig hebt. Om de make-up uit de verpakking te krijgen is het het handigst om de poeder in het deksel te ‘kloppen’. Vanuit het deksel kun je de poeder met een kabuki kwast aanbrengen.

Voor een NOG natuurlijker effect maak je je eigen foundation met minerale make-up door de poeder te mengen met je dagcrème.

Gezond

Je poriën raken minder verstopt dan bij normale make-up. Je huid kan ademen dankzij de natuurlijke ingrediënten in minerale make-up. Minerale make-up bindt zich overigens aan olie en niet aan water dit maakt het water resistent en dit alles op een natuurlijke basis 😉

mineralissima_3

Duurzaamheid

Minerale make-up is langer houdbaar dan normale make-up. Sommige vrouwen gebruiken niet elke dag foundation, maar juist voor speciale gelegenheden en daar is minerale make-up ontzettend handig voor wegens de langere houdbaarheid. Ook op je huid is dit het geval; minerale make-up blijft langer op je huid zitten (water resistent).

Dankzij Mineralissima heb ik wat research kunnen doen over de voordelen van minerale make-up. Je kunt er best veel mee, wist jij al het bovenstaande?

Win Minerale Make-Up naar keuze

Niet alleen ik mag van deze producten genieten, maar ook jij! Wat moet je doen om kans te maken op de foundation, blusher en bronzer? Like Tasty Nilou’s (5 punten) en Mineralissima (3 punten) op Facebook.

De actie is alleen geldig in Nederland en België. Maak uitsluitend gebruik van de onderstaande widget om deel te nemen via Facebook, veel succes!

a Rafflecopter giveaway

Geraadpleegde bronnen:
How to Apply Mineral Foundation: Tips from Pro Makeup Artists
5 Reasons to use Mineral Makeup

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De actie loopt tot 7 december. De winnaar wordt bekend gemaakt op 8 december 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *