wifipasswords
Ken je dat wanneer je thuis een feestje geeft of een gezellige get together en je jezelf steeds moet herhalen wat het WIFI wachtwoord is? Het kan zelfs zijn dat gasten het je niet durven te vragen omdat het nogal onbeleefd over kan komen. Om dit alles makkelijker te maken (want je wilt natuurlijk dat je gasten op hun gemak voelen) kun je je eigen DIY WIFI password frame maken. En wat zijn er toch leuke DIY voorbeelden:

Click here for the English article
Maak bijv. je eigen collage van kranten/tijdschriften. Of maak er een van krijtbordverf zodat je telkens makkelijk het wachtwoord kunt veranderen.
collage3

Ook kun je voor een bruiloft een speciale Instagram/Facebook frame maken met (hash)tag. Het wachtwoord veranderen voor speciale thema’s geeft wat meer sfeer zoals “welcome home”, “beourguest”, etc.
collage5

Het wachtwoord alleen veranderen voor speciale gelegenheden? Wel, voor alledaags gebruik is het ook een slim idee om het wachtwoord te wijzigen. Als je wilt dat je kids iets gedaan moeten hebben in het huis 😉
wifi_parenting

Hihi
wifi

Zou jij bovenstaande ideeën gebruiken? Of heb je een ander suggestie? Hoe vaak verander jij jouw WIFI wachtwoord? Laat hieronder een reactie achter en vergeet niet te liken en te delen via de knoppen hieronder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *