bodyshop_makeupvip_evening

Vorige week kreeg ik ineens deze reminder in mijn mailbox en dat zag er wel heel erg leuk uit! Dus trommelde ik een tweetal collega’s bij elkaar. Ik was iets eerder bij the Body Shop en woaw! Wat was de vibe leuk in de kleine Body Shop in de passage, superleuk versierd en Marokkaans muziek op de achtergrond!
decoration_marrakech_bodyshop

In de tussentijd dat ik op mijn collega’s/vriendinnen wachtte, sprak ik met het filiaalhoofd, Komal Zoethout van the Body Shop in de passage te Den Haag. Het allereerste wat mij natuurlijk opviel waren de zoetigheden en ook de smoothies van de Smoothie Company en dat is just around the corner van the bodyshop (net achter de passage). Ook de zoetigheden zijn van the Smoothie Company minus de Marokkaanse koekjes die komen natuurlijk van de Marokkaanse bakker.
food_bodyshop_marrakach_argan_oil
Komal vertelde dat er vijf à zes keer in het jaar dit soort events worden georganiseerd. Avonden waarbij nieuwe product lanceringen extra centraal staan.

Maar ook een avond waar je je lekker kon laten opdossen door Body Shop makeup artists
collage_makeupartists_bodyshop

Dit keer stond de nieuwe productlijn van de argan olie centraal. Marokkaanse argan olie welteverstaan. Ook vertelde Komal dat dit soort events van de bodyshop worden georganiseerd speciaal voor de Body Shopleden. Er zijn namelijk veel vrouwen die werken (inclusief mezelf) en door op een doordeweekse dag dit soort themadagen/events te organiseren tussen vijf en acht: is echt een uitkomst voor de werkende vrouw. Zelf werk ik 40 uur en ik kan alleen op de donderdagavond of in het weekend maar meestal is het dan erg druk in winkels waardoor ik snel afhaak om lekker voor mezelf te shoppen.
collage_argan_oi_makeup_evening_bodyshop
price_argan_oil_products_bodyshop

shoplog_bodyshop
Dankzij een waardebon van 38 euro hoefde ik van de € 39 aan producten maar één euro extra te betalen daarnaast kreeg ik ook nog eens een mango olie omdat ik over de € 30 besteedde. En natuurlijk de goody bag ter waarde van € 33,50 omdat ik over de 30 euro was! Ik had dus extra mazzel :-)
Deze mango olie die je voor je gezicht, body en haar kunt gebruiken kreeg ik gratis erbij, ter waarde van 10 euro, extra bonus!
bodyshop_mango_oil
De inhoud van de goody bag t.w.v 33,50
collage_goodybag_bodyshop_33_euro
Deze producten ga ik zeker gebruiken als ik op vakantie ga. Mijn moeder claimde al gelijk the Body Shop kam, haha! De canvas tas gaat in mijn eigen tas voor wanneer ik spontaan boodschapjes moet halen (altijd handig).

shimmercube_bronze_bodyshop
Nog even over de Body Shop shimmer cubes eyeshadow palette nummer 06 die ik kocht voor 22 euro: ik ben er verliefd op! Voorheen hield ik niet van eyeshadow, maar nu dat ik het een beetje heb ontdekt vind ik het superleuk om elke dag er net iets anders uit te zien. Er zit megaveel inhoud in de cubes, inhoud die denk ik echt wel een jaar of 5 meegaan.

makeupmarlin_swatch_shimmer_cubes_bodyshop
bron

Onderstaande Youtubers MakeupMarlin en Shellbarbie hebben met hetzelfde palette de volgende looks gecreëerd:

De naturel look van MakeupMarlin
chocolatebox_bodyshop_shimmer_cubes
Bekijk hier het filmpje

De look van Shellbarbie
shellbarbie_shimmer_cubes_bodyshop
Bekijk hier de tutorial

Zelf heb ik de eyeshadow palette al 2 keer gebruikt en vandaag de look van Shellbarbie geprobeerd, de look vond ik prachtig. Heel geschikt voor alledaags, voor op de werkvloer en check die natural eyeliner die je gewoon met het palette maakt 😀 !

Zou jij een keer the Body Shop VIP makeup night bij willen wonen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *