san1(2)

Donkere oksels (ja, serieus!) als je getint bent, kun je last hebben van donkere oksels. Laatst keek ik naar Youtube en ik zag een goede tip voorbij langs komen: gebruik GEEN spuitdeodorant, maar gebruik liever een roller. Nu ben ik fan van baking soda als deo, maar dat is nu op en soms wil je gewoon verandering. Dus was ik op zoek naar een goede deoroller. Deze vond ik bij de Action (halleluuuuja) en niet zomaar een deoroller. Deze deoroller bevat geen aluminium chlorohydrate, geen alcohol en geen parabenen: wow! Ook wordt er gezegd dat het 48 uur lang werkt.

Mijn mening
De deo gebruik ik nu al meer dan een week en ik was om eerlijk te zijn best sceptisch. De eerste dag vond ik de deo niet goed werken. Echter de tweede dag wel! Zelfs na een nacht slapen detecteer ik geen nare geurtjes ;-)  Enige keer wanneer ik wat irritatie kreeg was na het epileren, dit ging snel weg toen ik wat olie erop smeerde nadat ik de deo eraf had gespoeld. Ik merk overigens nu dat ik mijn oksels niet meer scheer, maar de epilady gebruik in combinatie met de deoroller, dat mijn oksels niet meer zo donker zijn als voorheen. Ow en scrubben helpt ook ontzettend, dit deed ik voorheen ook niet.

De deo kostte €1,69. Kennelijk is deze deo elders veel duurder namelijk €3,14 en hoger. Sanex no zero is zeker een blijvertje ik hoop alleen dat dit ook in de collectie van de Action blijft.

Heeft iemand deze deo ook gebruikt en wat is dan jouw ervaring ermee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *