Plaatje van http://www.fredag.ch/
Varierend eten is erg belangrijk vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar vegetarische vleesvervangers. Persoonlijk vind ik het erg moeilijk om lekkere vleesvervangers te vinden. Tofu is niet echt mijn ding want dat moet je weer zelf verder voorbereiden door weer te bakken en op smaak te brengen met een sausje, ik wil gewoon iets wat ik snel kan bereiden. De voorgekruide tofu blokjes vind ik ook niet lekker (ik weet het….ben moeilijk).

Een paar weken terug heb ik van het merk Quorn de schnitzel geprobeerd. Ik moet zeggen dat ik een echte fijnproever ben en de schnitzel van Quorn is met vlag en wimpel een geslaagd vegetarisch vleesvervanger. Het heeft een lekkere smaak door het paneerlaagje maar het smaakt ook bijna net als kip maar dan nog lekkerder. Het leuke van deze schnitzel is dat je lekker verantwoord ervan kan genieten want het bevat weinig vet en calorieen. De Quorn schnitzel krijgt van mij een dikke 9.

Naast de schnitzel heb ik ook de italiaanse blokjes van Quorn gebruikt maar dit vond ik veel minder, de kruiden maakten het gewoon niet lekker. De italiaanse blokjes zijn  naar mijn mening een 5 waard.

blog_tivall
Plaatje van http://www.tivall.nl/

 

Dan nu de mini hamburgers van de Albert Heijn, eerlijk toegegeven ik zou deze hamburgertjes niet zomaar gekocht hebben. Maar ik zag dat er nog maar 1 pakje in het schap lag, toen begon er een belletje te rinkelen, dan zal het wel lekker moeten zijn aangezien het erg snel wordt verkocht. En warempel ik heb gelijk gehad, deze hamburgertjes smaken echt heel lekker, lekker gekruid en lekker mals. Ik heb alle 6 burgertjes in 1 keer opgegeten met brood, en dat wil echt wel wat zeggen. Ik waardeer deze hamburgertjes met een 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *