De kiespijn is deze week weg, yippie ya yayyyy 😀

Mijn moeder gebruikt de normale conflakes, mijn man Frosties en ik All Bran cornflakes 🙂 Kellog’s heeft weer een ander actie dit keer kun je een lepel krijgen met je naam erop! Dat lijkt mij wel heel erg leuk je moet dan drie codes verzamelen en 2 euro bijbetalen. En zoals je ziet hebben wij al drie codes 😀

Speltbrood van de AH lekker, maar de wijze waarop het brood wordt verpakt is echt heel raar…. Ze plakken de plastic af met een sticker nou no way dat je dat netjes mooi kunt openen zonder dat de zak scheurt. Voor lunch speltbrood en grapefruit met honing in mijn Klip It To Go bakje, echt zo een handig bakje ik raad het iedereen aan vooral als je eten meeneemt naar werk.

I get it…he no pretty boy….but STILL

Dinsdag heb ik gek genoeg geen foto’s gemaakt, maar het was ook niet echt een bijzondere dag just a usual working day. In de avond hebben we een Indiase film gekeken. Als je Telfort hebt dan heb je de Indiase zender ZING. En iedere avond is er wel een film te zien helaas wel zonder Engelse ondertiteling. Maar dit verhaal heeft mij en mijn man echt gegrepen. Ik wilde in eerste instantie niet kijken, maar toen mijn man zei dat de hoofdkarakter te lelijk was voor de actrice, werd ik ineens boos. Ik zei direct waarom kan dat nou weer niet? Als ze elkaar leuk vinden wat is er mis mee dan? En toen begon het verhaal, want de hoofdkarakter die je hier ziet heet Shankar en hij is de dorpsgoudsmit en het meisje waarvan hij houdt verraadt hem. Toen werd het ineens heel erg leuk en spannend en ik was aan de kant voor Shankar! De film wordt op IMDB gewaardeerd met een 7.

De film is ook op Youtube te zien MET Engelse ondertiteling, klik deze wel aan want het gaat niet automatisch. Had ik dit maar dan kon ik alles goed volgen. Dit is een leuke familiefilm komedie met mooie korte liedjes. Wat ik onder andere ook mooi vond is hoe hindoe’s en moslims met elkaar in harmonie leven:

Woensdagochtend was ik best vroeg wakker, de laatste tijd ben ik erg van de Ayurveda en ik googelde die ochtend over wat de beste tijd is om te gaan slapen. En vanuit de Ayurveda is dat tussen 9-10.  Slaap je na 10 uur dan ga je je juist fit voelen en blijf je langer op, hmmm zit een kern van waarheid in want dat overkomt mij meestal rond 11 uur besluit ik dan ineens iets te doen terwijl ik eigenlijk gewoon in bed moet liggen. Ik probeerde trouwens chai oatmeal en dat was best ok.

Donderdag vreemd genoeg geen foto’s gemaakt hmmm dan maar fastforward naar vrijdag. Collega’s en ik besloten om lekker te lunchen hier zijn we bij Pad Thai en het rechter plaatje de Nam Prik Pao is echt ZO lekker!!! Dat gerecht is by the way het enig gerecht dat ik eet of nee de sate eet ik daar ook wel eens. Vriendin probeerde een ander gerecht uit wat lekker was maar weinig groente had. Echt het proberen waard tegenover Hollands Spoor naast de Vegetarische Snackbar in Den Haag.

In de avond at ik weer iets lekkers! Een Hello Fresh pizza gemaakt van bieten, kaas, champignons uien en rucola, nom nom. Ik had daarna wel trek in iets lekkers maar dan wel verantwoord en dat werd deze avocado pudding. Heel makkelijk; 1 avocado halve rijpe banaan, 2 eetlepels hennepzaden, halve kop amandelmelk, vanille essence, amandel essence, honing en blenden maar! Het was zelfs een beetje te zoet vond ik, maar zeker voor herhaling vatbaar 😀

Zaterdagochtend gingen mijn man en ik zwemmen. In de middag naar de stad en keken we even voor de gein in Jamin. Daar kocht ik deze mint dark chocolate M&M’s woaw echt wel goed beter dan After Eight chocolade. Maar of het echt dark chocolate is weet ik niet het smaakt niet zo heel puur puur dat bittere puur proef ik in ieder geval niet.

Zaterdagavond 2 Hello Fresh gerechten gemaakt Indonesische noedels met zelfgemaakte pindasaus en groenten en Kruidige curry met verse kurkuma, yoghurt en zwarte bonen. Zo ik ben wel verrast door Hello Fresh en de vegetarische maaltijden ik dacht dat ik niet snel vol zou zitten van die maaltijden, maar integendeel! Het is wel duur 3 maaltijden voor 2 personen 39 euro (komt eigenlijk op neer voor 1 persoon betaal je 6,50 per gerecht, thuisbezorging en de box), maar dan heb je wel drie keer per week de nodige vitamientjes binnen en andere gerechten die je gewend bent. Voor nu heb ik het even op stop gezet.

Zondag ging ik naar de gezondheidsbeurs, yay!!!!  Gastblogger Martine was vrijdag al geweest en stuurde mij deze foto’s op. De beurs was weer onwijs gaaf en ik moet deze week alvast beginnen met schrijven zodat het verslag volgende week online kan.

Ik merk dat de plogs wel veel over food gaan, vinden jullie dat erg? Ik vind het juist leuk 😛

Wist je trouwens dat de Albert Heijn havermout brood verkoopt? Maar dit niet in elke vestiging te krijgen is? Wat heel irritant is?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *