Maandag deden m’n getrokken verstandskiezen nog steeds pijn…. Little did I know dat dit eigenlijk de hele week zou duren. Voor de zekerheid toch maar terug naar het ziekenhuis en daar werd me doodleuk verteld: we kunnen pas weten wat er aan de hand is na de 5e dag dus woensdag, het ziet er in ieder geval goed uit.  Het bleef bloeden en OMG dat is echt vies door het bloed krijg je een vieze nasmaak in je mond en het liefst wil ik het niet doorslikken, dus verzamel ik alles om eruit te spugen. Ja, ik bespaar verdere details echt fris is het zeker niet!

Anyways de Surinaamse eisalade van de Jumbo kan ik jullie ECHT aanraden, zo lekker! Heerlijk gekruid <3 Doet de benaming wel eer aan, vind ik. En m’n laatste passiefruit opgepeuzeld, Pure Blisssss

Dinsdag keek ik naar de app Westwing en we hebben deze opbergdozen nodig voor al ons papierwerk, maar hubby vond het er lelijk uitzien. We zagen de week ervoor in de Action leukere meer bling bling, maar daarvan heb je niet alles in 1 maat, maar waarbij alles van groot naar klein gaat. Echt irritant, de actie van Westwing is inmiddels ook al voorbij *zucht* en we zijn nog steeds opbergdoosloos….! Ik wilde het best bestellen, maar ik weet dat hubby dan weer kritiek op zal hebben: 1 euro chineze prut….. wat ik hem niet kwalijk kan nemen het zijn  opvouwbare dozen en die van de Action waren dat niet.

Woensdag bleef de pijn/zwelling aanhouden dus weer terug naar het ziekenhuis. Hubby was zo lief om me met de auto te brengen. In de auto bleef ik maar m’n handcreme opsmeren tot wel 3 keer toe! Zo droog waren mijn handen, ik geef het eerlijk toe ik doe vrij weinig aan mijn handen en tijdens de autorit zwoer ik om daar verandering in te brengen. Avondeten was broccoli stamppot met gebakken spruitjes in chilisaus (trots op mezelf  want dit is echt een anti oxidanten power kick of niet?).

Bij de tandarts kreeg ik een mondspuit om de wond schoon te spoelen (3x per dag).  Hij spoot het zelf ook schoon en DAMN dat was gevoelig! En er kwam weer bloed vrij, wat een feest! En ha, ik moest hier echt om lachen; de tandarts dacht dat ik het wel zelf kon doen. ZELF in m’n eigen wond kijken en schoonspuiten, yeah right! Daar krijg ik gewoon de kriebels van. Gelukkig was die zo slim genoeg om mijn man en mij d.m.v. een spiegel te laten zien hoe of wat . Mijn man spoelt sindsdien de wond schoon voor me <3 that’s REAL LOVE <3

Donderdag zag ik dit oproep op Facebook ik vond het interessant in de zin van, ja wij bloggers werken echt hard! EN ja, we hebben hulp nodig, maar NEE zoveel geld heb ik helaas niet om promowerk via social media etc. uit handen te geven. Je kunt ook bijv. schrijvers inhuren etc, ik vind het in ieder geval wel clever bedacht!

Vrijdagavond na werk ging ik naar de AH, niet om falafels te kopen, maar voor afwashandschoenen. HA, die waren dus OP, heb ik natuurlijk weer, wil ik mijn handen beschermen zijn de hanschoenen uitverkocht. Geen zin die ergens anders te zoeken, wel zin in iets lekkers maar verantwoord. Dus deze falafel balletjes en ben best tevreden over de ingredienten! Helaas at ik ze die avond niet op want m’n moeder had ROTI gemaakt met LAMSVLEES en SPITSKOOL KERRIE met AARDAPPELEN. Dan eet je toch geen zielige falafelballetjes ?

Zaterdag was een leuke dag in tegenstelling tot de voorgaande dagen, Ik ging met hubby naar de markt. Dit is wat we zo nu en dan doen, dan pakken we onze elektrische fiets (hier moet je nog steeds wel trappen, hoor!) en fietsen we naar de markt. Daar kopen we zo rond 15 tot 20 euro aan fruit voor de week. Voorheen gaf ik 30 euro uit, maar dat was echt teveel, maar als je bijv. een dure papaya koopt dan schiet het bedrag wel ineens omhoog. Dit keer heb ik het redelijk kunnen inperken tot 15 euro, WHOOT WHOOT!  Ik wilde ook zo laat mogelijk naar de markt gaan, want dan kun je van die speciale dealtjes krijgen want alles moet op, toch? Hehehe… Thuis aangekomen had ik best trek en ik dacht nu zal ik eens  die falafelballetjes maken, wat waren die lekker zeg! Lekker sappig dankzij de courgette en goed gekruid. De Cacik komkommer salade durf het bijna niet te zeggen, maar die is al 2 weken oud (high tea remember), maar DAMN nog steeds goed! Komt zeker door de lange houdbaarheidsdatum van de Griekse Yoghurt.

Ik vroeg m’nm vader om de lamskarbonade nog niet te maken want ik wilde het filmen. Maar hij interpreteerde het weer verkeerd en had de karbonades al ingekruid en al. Hij dacht namelijk dat ik er een foto van wilde maken, like seriously? Van rauw vlees foto maken? Neeeee pap, ik wilde filmen hoe je het vlees inkruidt voor op de blog. Lijkt me wel leuk om mijn vaders kookkunsten te delen met jullie 😉  Zaterdag was dus lazy cooking, mijn taken: patat bakken en salade. Hubby taak: afwassen, goed verdeeld, toch?

Vroeger als tiener (15/16) was de zondag echt mijn opknapdag, haarmaskertjes, huidmasker, bla bla, de laatste jaren ben ik al blij als ik ergens tijd heb om m’n nagels te knippen. Dus vanaf nu wil ik iedere zondag of dat nu in de ochtend of avond is, mijn beauty routine houden; gezicht en lichaam scrubben met een maskertje. By the way deVaseline cocoa body oil lotion helpt enorm tegen mijn droge benen!

Mind you; marmer tafel aint my interior maar die van van m’n moeder 😉

Hopelijk heb ik deze week minder last van m’n rechterkaak en wat voor fruit kopen jullie normaliter voor de week? Morgen verschijnt de kort en krachtig tag die ik kreeg van Elaintje van http://www.troetelberenopdeweg.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *