In de middag kwam de brandweer omdat het niet goed rook in onze appartement. Er werd geen koolmonoxide geconstateerd, maar dat zette me wel aan het denken. Ik zal nu ook een koolmonoxide melder kopen, want je ruikt de monoxide namelijk niet wat best eng is!

In de avond besloot ik gezond te snacken; worteltjes met griekse yoghurt gemengd met dipsauskruiden.

Dinsdag at ik de gestoomde groente op die nog over was van de High Tea met wat verse kip

Soms heb ik van die ochtenden dat ik ECHT niet weet wat ik moet ontbijten! Voor die dagen is de ‘gezondere variant van Brinta bij de Aldi’ gemengd met griekse yoghurt met wat honing zo yummie! En voor de dagen dat ik haast heb dump ik alles in mijn klip it to go container mee naar werk.

De meiden in de gastbloggersteam Janneke, Martine en Zubaidah zijn zooooo lief en zooooo slim! Ze leveren echt ontzettende goede content aan, op whatsapp hebben we een werkgroepapp waar we elkaar feedback geven op artikelen en onderwerpen.

Ook de Turkse Cacik komkommer salade is nog over van de High Tea. Er gaat verse dille in, knoflook, komkommer en wat zout erin. De salade kun je met brood eten of met groente! Geen aanrader om dit laat in de avond te eten; je mond stinkt er namelijk van. Maar gelukkig heb ik m’n CB12 😀

OMG vrijdagmiddag was het zover….naar de kaakchirurg om mijn laatste twee verstandskiezen eruit te trekken. Voordat ik naar het ziekenhuis ging at ik snel een heerlijke passiefruit van de Jumbo.

Bij de kaakchirurg kreeg ik verdoving, maar dit keer voelde ik de verdoving helemaal in mijn neus, wangen en onderoog! Ik werd helemaal dizzy toen ik opstond naar de ‘operatiekamer’. 3 jaar terug heb ik mijn linker verstandskiezen eruit getrokken en toen voelde ik de verdoving lang niet zo erg als vrijdag…..het was best pijnlijk!

Eigenlijk hoefden mijn verstandskiezen niet direct eruit want ik had maar 1 gaatje, maar het is heel vervelend om de kiezen te poetsen. Dus ik dacht laat ik het maar gelijk doen want ik wil m’n kiezen niet op latere leeftijd trekken als ik kids heb. Dat lijkt me zo vervelend als je nog meer verantwoordelijkheden hebt en een kind die ineens met een spastisch beweging je gevoelige wang slaat…nog pijnlijker.

En ja, als je kaak helemaal opgezwollen is dan kun je je mond nauwelijks openen, dus ik moest vloeibaar voedsel eten. Vrijdagavond bereidde ik alvast mijn ontbijt voor zaterdag; havermout, chiazaadjes, Griekse yoghurt, klein beetje vanille essence, beetje amandelmelk en honing. Ah, wat een uitkomst was dit ontbijt zeg, ik genoot er eigenlijk ook van naast dat het ontzettend handig ‘prut’ is om naar binnen te werken. Ik zal trouwens nooit mijn geld uitgeven aan Activia met havermout als je dit net zo goed heel makkelijk en zonder conservatieven zelf kunt maken.

Zondag las ik dit grappig bericht 😀 Ik zou ook wel wat graag schadevergoeding willen van Google, jij? 😛

Volgens de kaakchirurg zal mijn kaakpijn woensdag of verminderen of verergeren, dus het is nog even afwachten 🙁 Hopelijk is jullie week veel beter afgelopen dan die van mij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *