plog_collage
Vorig jaar heb ik geprobeerd om een wekelijkse plog bij te houden, maar dat lukte me maar een paar weken. Dit jaar heb ik weer de motivatie om ermee te starten. Ik geef allerlei leuke lifestyle tips hier op de blog, maar hoe weet je nu als lezer dat ik er ook echt wat mee doe? Vandaar deze plog want wie zit nou precies achter Tasty Nilou’s 😉 ? Higlights van deze week is mijn eerste Turkse bruiloft ennn mijn Apple watch! Kijk mee

Als je fulltime werkt moet je toch ergens een gaatje zien te vinden om je administratie te regelen. Dat is voor mij de maandagochtend en hiervoor gebruik ik de Hema deskplanner en zoals je ziet is die aardig ingekladderd.

Dinsdagavond deze heerlijke healthy brownies gemaakt met speltmeel, Griekse yoghurt, walnoten, cacao, 5 eetlepels boter en 1/3 kop suiker. Mijn man en moeder vonden het niet lekker het was namelijk niet zoet genoeg voor ze en ook wat bitter door de hoeveelheid cacao. But I DID NOT CARE, eindelijk een gezonde brownie waar ik ook van kan genieten. En ik vond het wel lekker en dat is belangrijk 😛

Woensdag

Naar de Mediamarkt om de Apple watch te kopen samen met hubby, hele verhaal aangehoord van de verkoper en guess what uiteindelijk was de kleur die ik wilde rose goud er niet. Dus moesten we snel haasten naar de Macstore (want die sloot al bijna) en daar hadden ze de kleur ook niet, dus dat moest besteld worden en ze konden niet aangeven hoe lang dat zou duren. Uiteindelijk ging het heel snel want vrijdagavond was ie al binnen 😀

Donderdagmiddag ging ik tijdens lunchpauze even snel naar de Xenos en daar kocht ik deze reuze handige voorraadbussen die je ook op elkaar kunt schroeven:

3,99 per stuk en ik moet er nog 1 kopen voor mijn goji bessen 😀 superhandig!

Vaak maakt mijn moeder dit simpel gerecht, met groente uit blik met verse makreel gebakken in olie, uien, knoflook en tomaat. Dit rijstgerecht vind ik zo heerlijk met wat picadillysaus erbij, yummie!

Ik keek even naar de Engelse site van Claire’s wilde namelijk een leuke diadeem kopen voor de bruiloft. Maar die leuke acties van 3 voor de prijs van 2 dat vind je natuurlijk niet hier in Nederland… :-(

M’n man ging uit eten met z’n werk, maar we waren een beetje aan het twijfelen toen we onderstaande lazen op de site. Het leek net alsof moslims niet welkom waren, maar dat was gelukkig niet zo toen hij er eenmaal was; vegetarisch eten en vis waren apart van het vlees. Enorm genoten want het is all you can eat met verschillende cuisines. M’n man had geen zin in het etentje, maar ik wist dat het een leuke locatie is namelijk een indoor Japanse tuin met daarin weer een restaurant. Uiteindelijk vond hij de hele ervaring een 9 waard, ja ja always listen to your lady 😛

Samen met hubby met de fiets naar de stad en dan maar niet zo glamoreuze handschoenen aan want men, wat was het koud!

In de stad ging ik langs bij Claire’s en kocht 2 diadeems waarbij de versiering aan de zijkant zitten en niet in het midden. Ook zo een turban jersey hoofdband gekocht echt zo cute om thuis te dragen als je net een andere look dan anders wilt.

De instablur blijft mijn favoriete primer voor een flawless look en gebruik het nu al een jaar.
En dan ook de Apple Watch bestelling opgehaald, yay!!! Wel een gedoe hoor met de verzekering blijkt dat Mediamarkt goedkoper is dan de Applestore terwijl het wel dezelfde verzekeringsmaatschappij is. En je moet binnen 7 dagen na aankoop van een Apple product een verzekering afsluiten daarna kan het dus niet meer *zucht*.

Anyways: ben wel erg blij met de watch op m’n werk kan ik namelijk niet altijd m’n telefoon meenemen dus met de watch ben ik altijd bereikbaar ook tijdens vergaderingen. Ik ga natuurlijk geen telefoon opnemen tijdens vergaderingen, maar subtiel een ik bel je zo terug bericht versturen dat kan natuurlijk wel. Dus ben erg benieuwd naar mijn ervaringen met de watch deze week!

Mijn eerste Turkse bruiloft we kennen het paar niet want we zijn uitgenodigd via de ouders en ja dan kun je niet je feestjurk aan. Dus ben ontzettend blij met mijn Royal Aura dress van Tawhiedshop, helaas bestaat de shop niet meer :-( De jurk is zo simpel en chique voel me echt zo Maxima. En omdat de jurk zo simpel is kun je het helemaal oppimpen met bling bling accessoire wat ik ook deed.

En zoals je ziet heb ik m’n Claire diadeempje in <3 Ik koos voor een glitter hoofddoek omdat dat zo mooie glinster effect geeft in de avond. Als je uitgaat vind ik het belangrijk om een mooi telefoonhoesje te gebruiken en niet zo een hoesje die je alledaags gebruikt, dus switchen die handel 😉 Het hoesje heb ik trouwens bij telefoonhoesjestore besteld.

Mijn ervaring bij de Turkse bruiloft; veel muziek en dans wat het erg gezellig maakt. Niet zoals bij Hindoestaanse bruiloften buffet, maar catering waarbij eten op tafel wordt geserveerd. Na het eten kun je nog een portie halen/bestellen bij de catering (maar dat durfde ik natuurlijk niet). Als je het paar je cadeau wilt geven in de vorm van een envelop of iets anders dan moet je in de rij staan en wordt je naam omgeroepen en schud je de handen van het bruidspaar, ouders van de bruidegom en bruid. Dit gaat ook iets anders dan bij de Hindoestaanse bruiloft want daar heb je bij binnenkomst een tafel met gastenboek en een doos waar je je envelop in kwijt kunt.

Al met al (ook al was ik er alleen met m’n moeder) hebben we genoten en iedereen dacht dat we ook Turks waren. Terwijl ik toch wel echt bruin ben, maar geef ook wel toe dat ik geen typische Hindoestaanse trekken heb en mijn moeder ook niet.

Zondag was vooral uitrusten en opladen voor deze week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *