Nog een nieuw categorie bij Tasty Nilou’s naast de mywhishlist #1 leek het me wel leuk om te laten zien wat ik naast het bloggen zoal doe in het dagelijkse leven. De afgelopen twee weken had ik vakantie en hoefde ik niet te werken, yayyyyy! Kijk je mee wat ik allemaal heb gedaan afgelopen zondag tot vandaag?

Zondag 29 december besloten we de stad in te duiken. En OW MEN, wat was het mega druk in Den Haag….

In de V&D waren wij op zoek naar een snelkookpan op de kook/woonafdeling. Toen ik deze gedecoreerde eettafel zag…moest ik een foto nemen. Is het niet superleuk?!
Ik zat te denken om dit jaar een Eid dinner te organiseren met een dergelijke setting: gold colors
 
 We zijn ook langs de Mediamarkt geweest en zagen deze handig anti vribrations mat voor de wasmachine. Onze wasmachine verplaatst nog wel eens tijdens een wasbeurt en maakt daarbij de nodige lawaai. We hebben het nog niet gekocht, maar we zijn het wel van plan. Overigens vind ik het best saai om in de Mediamarkt te lopen, alleen de huishoudelijke apparaten vind ik leuk. Maar ik doe het voor mijn man, want hij vindt het erg leuk. Alleen loop ik wel te gapen als we langs computers en surround systems langs lopen…….
Op Facebook plaatste ik een bericht dat ik desperately een snelkookpan nodig had (helaas verkoopt de V&D geen snelkookpannen). Dus waren we naar mijn favoriete kookwinkel in de Passage geweest: Dok Cookware. Daar waren de nieuwste modellen toch wel over de 100 euro. Ook bij de Bijenkorf vond ik maar 1 snelkookpan en ook die was over de 100 euro.
Mijn moeder gaf als tip om bij de Kijkshop te kijken en ja hoor:
De volgende dag kocht ik een snelkookpan van Tefal, voor maar 35 euro! Haha, het kostte geen 35 euro, maar 80 euro. Ik had 40 euro aan VVV bonnen en ik had ook nog eens een saldotegoed op mijn Freebees kaart van 4,95. Dus dubbel yayyyyy! Er zit zelfs een stoommandje bij elke snelkookpan tegenwoordig. Ik kan niet wachten om snel lekkere gerechten in de snelkookpan te maken 😀 Die zal ik zeker met jullie delen 🙂
Wat had ik deze dag toch trek in Macdonalds….maar ik wilde mijn geld niet aan iets ongezonds uitgeven. DUS toen had ik snel kikkererwten uit een potje laten uitlekken en gebakken met wat uitjes, komijnpoeder, zout en zwarte peper. Ook had ik nog wat Turkse knakworstjes die had ik in een koekenpan gebakken en voila: instant healthy lunch met ontzettend veel proteine 😀 Ik at dit met wat ketchup en sambal oelek: aanrader!
Een kiplasagna met (bevroren) spinazie en champignons gebakken: zo makkelijk en mijn moeder, vader en hubby vinden het heerlijk.
Ontbijtsmoothie met: banaan, 1 theelepel cacaopoeder en 3 eetlepels Griekse/Turkse yoghurt
Wij ontbijten vaak met een ei, mijn hubby is gek op ei vooral in de ochtenduren. Als we tijd hebben, bakken we een eitje, hebben we dat niet dan een gekookt eitje. Zo hebben we toch een extra aanvulling op ochtenden wanneer we niet veel tijd hebben. Vaak eten we dus cereal, gekookte ei en thee als ontbijt.
Afgelopen week kwam ik erachter dat mijn geliefde oogcreme bijna op is….

 

Ik heb dit potje al iets meer dan een jaar! Op aanraden van een vriendin had ik het gekocht. Ik vind deze creme superfijn. Ik gebruik het elke dag als extra verzorging voor mijn onderogen, maar ook als basis voor oogconcealer. En men, die concealer kan ik er goed op smeren en het oogt heel natuurlijk dan als ik geen creme plaats onder mijn ogen. De creme doet helaas niets voor donkere kringen het werkt alleen verzorgend. Dit kocht ik bij de Tuinen voor 10 euro.

 

Ook ging ik deze week naar de Action speciaal voor deze handwasgel van Dove. Het kostte maar 1,09 voor 250 ml. Terwijl bij de AH dezelfde wasgel voor 2,89 wordt verkocht! AHHH dat is echt geldklopperij vind ik. Wat mij wel opvalt is dat de Action Dove verpakkingen altijd in het Duits zijn, die van de AH niet. Wellicht dat je daarvoor dus extra betaalt bij de AH omdat de verpakking in het Nederlands is? Zal wel niet alleen daaraan liggen, haha, maar ik gebruik net zo goed de Duitse verpakking hoor. Dat maakt mij helemaal niets uit 😉
Een jaar terug kocht ik dit superhandig boekje bij de Action voor maar 3 euro dacht ik. Maar heb het nooit  gebruikt. Mijn voornemen voor dit jaar is: Pilates doen! Met Pilates krijg je een mooi postuur en dat heb ik nodig. Ik sta meestal best gebogen  met mij rug en dat siert niet echt. Ik wil een mooi recht postuur, dat maakt je niet alleen mooi, maar ik heb het gevoel dat ik dan ook zelfverzekerder overkom.
Voor die 3 euro zat er zelfs een DVD bij 😀
Tijdens de wekelijkse boodschappen bij de Aldi, zag mijn man deze gym bal voor 7,99. Die moest ik hebben, alleen toen we thuis kwamen, bleek het een blauwe bal te zijn…Dus moest ik weer terug voor een roze <3
En zo ziet de bal eruit, volgens de instructies moet je de bal de eerste keer niet tot het maximale pompen, pas na een dag. De bal gebruik ik nu als bureaustoel achter de computer. As the matter of fact, ik zit nu op de bal terwijl ik dit artikel aan het tikken ben. Door de bal zit ik veel rechter dan op een normale stoel. Hebben jullie ervaring met een dergelijke gymbal? Ik zie deze gymbal ook als een goede aanvulling bij pilates.
 Ik kreeg voor mijn verjaardag van mijn man deze ereader, maar ik had er maar 1 boek op en ik deed er bijna niets mee. Terwijl ik dat wel heel graag wil, dus heb ik 15 ebooks in 1 keer gedownload van de auteur Karin Slaughter. Hier ben ik voorlopig wel even zoet mee, denk je ook niet? Ik vond het wel superspannend om 15 ebooks in 1 keer te downloaden, ik wist niet dat het zo makkelijk ging anders had ik dit natuurlijk veel eerder gedaan.
En vanochtend lekker ontbeten:
Een nieuwe fluffy pancake receptje uitgeprobeerd (een succes) met Griekse/Turkse yoghurt (recept online) en een heerlijk vers sapje met sinaasappel, wortel en appels made by hubby.
Hoe was jullie week?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *