Het assortiment van de Aldi verandert continu. Zo heb je bijvoorbeeld alleen in de zomermaanden aardappelsalade, maar ook tussentijds komen er veel nieuwe producten bij. Ik laat je dan ook graag zien welke items ik de ‘moeite’ waard vind om te kopen.

De laatste tijd ben ik erg van de rijstwafels:

1_1
Rijstwafels met een paprikasmaakje en chocoladewafels!

2
Deze kosten 0,99 cent per pak en als ik dit eet dan kan ik het niet bij 1 pakje laten en dan eet ik 2 pakjes en dat zijn dan 6 rijstwafeltjes in totaal, nom nom nom…. In mijn optiek: perfect office/school food 😉 Zou het erg jammer vinden als deze uit het assortiment verdwijnen.

2_1
Ohh deze chocoladewafels zijn 2 die 4! Ten eerst superhandige meeneemverpakking en de chocoladelaag is ook niet heel dik op de wafel waardoor je niet zo misselijk van wordt (die van de AH heeft een dikkere laag). Ook hoorde ik van een vriendin dat de Lidl chocoladewafels verkoopt met kokos eroverheen, die wil ik ook uitproberen. Alleen zijn die weer dan niet in een handige meeneemverpakking. De yoghurt rijstwafels wel, daar ben ik niet tevreden over, smaakt totaal niet naar yoghurt, meer naar witte chocola en is ook veel zoeter dan de chocoladewafels, gek genoeg. Je zou verwachten dat het fris smaakt, maar dat was niet het geval voor mij was het een beetje overkill aan ‘romigheid’. De wafels kosten €1,05 en dan heb je 3×3 stuks. En dat vind ik best veel voor weinig geld.

3
Deze rijstchips heb ik nog niet kunnen testen, maar het lijkt me wel een goede afwisseling voor die randomn snackbuien

4
De ingrediënten, looks pretty good huh?

5
Deze gedroogde papaya en mango stukjes heb ik ook niet kunnen testen, maar ik heb wel eerder soortgelijke stukjes gegeten in een notenmix en dat was best lekker! Ook kun je dit gebruiken voor bij de muesli. De prijs weet ik helaas niet meer, maar het was niet duurder dan 2 euro (ik zal de volgende keer goed op de prijs letten).

6
Ik moet toegeven dat het gedroogd fruit wel het minst ‘gezond’ is er zit veel suiker in en zoals je ziet zwaveldioxide. Dit is eigenlijk ook wel de reden dat ik de verpakking nog steeds niet heb geopend. Dit is iets wat je met mate moet eten (note to myself).

10
Pure chocolade, er is ook een 75% versie alleen dacht ik superhealthy te zijn door de 85% te pakken….

9

8
De verpakking is wel heel chique! Dat had ik niet verwacht. En kennelijk is Moser Roth een “Privat Chocolatiers”. Ik heb spijt dat ik de 85% variant heb gekozen want het is wel heel bitter en het smaakt ook een beetje ‘plastic achtig’? Het blijft best in je mond plakken, ik ben benieuwd of de 75% beter smaakt.

7
Helaas kan ik zelf niet puur biologisch eten daar heb ik simpelweg geen budget voor 🙁 Maar dat even terzijde welk item zou in jouw boodschappenmand terecht komen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *