1
Een paar weken terug had ik een meeting met mijn vriendin/webdesigner en we moesten een plekje vinden met WIFI. Mijn vriendin gaf als suggestie om bij Exki uit eten te gaan aangezien ze al een paar keer eerder was geweest. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben geweest!

View the English article here

Op de eerste foto hier boven zie je wat Exki allemaal aanbiedt. Zelf hebben wij een avondmenu genomen voor €9,95 hier kreeg je een warme (gezonde) maaltijd, thee en een muffin naar keuze. Het leuke is dat bij elk gerecht, salade of quiche specifiek wordt aangegeven wat er in zit en of het gerecht vegan is (door een vegan logo). Oh en de cheesecake is superlekker; heerlijk luchtig, bij de Starbucks is de cheesecake best hard en heel machtig, dat is bij Exki niet het geval.

2
Je kunt een maaltijd mee naar huis nemen of ter plekke opwarmen. Aan de rechterkant is er ook verse koude munt citroen thee gezoet met rietsuikersiroop….ahhhh dat is echt zo lekker!!! En helemaal niet zoet.

Leuke gift theepakketjes om weg te geven
4

Voor een warme maaltijd gingen wij voor de couscous met wintergroente:
5

De exacte ingrediënten:
6
Zat best veel rozijnen erin, ik ben geen fan van rozijnen in mijn avondeten. Ik associeer rozijnen en noten toch echt met zoete gerechten en geen hartige, maar hey that’s me.

Exki heeft altijd twee verschillende warme soepjes:
7

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave!
8

Zo zag mijn avondmenu eruit:
9
De couscous zag er weinig uit, maar overschat de graan niet want je raakt er snel vol van. Ik sta er versteld van dat je voor 10 euro een heel gezond menu voor je hebt.

Chai thee! Het merk heb ik niet onthouden, maar dit smaakte en proefte heerlijk naar kruidnagel en kardemom, yummie!
10

12

11
Het concept van Exki vind ik supergaaf en er is genoeg plek om even koffie of thee te drinken of voor een maaltijd. Er hangt een relaxte huiskamersfeer in het midden van het eetgedeelte is er zelfs een soort van leestafel waar je kunt aanschuiven met eten.

Kort samengevat kan ik Exki zeker aanbevelen. Ben jij al een keer geweest of erover gehoord?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *