action_tuniek_header_1_1_2

Action, wie houdt er niet van? Je kunt er van alles kopen tot voor kort keek ik nooit naar de kleding assortiment van de Action. Maar een paar weken terug zag ik een leuk tuniekje in de weekreclame van de Action en tot mijn verbazing kost een tuniekje maar 4 euro! Ik laat je zien welke tuniekjes ik heb gekocht en wat ik er van vind.

Meet my paspop! Haha, ik had deze paspop voor 70 euro gekocht voor een aantal kleding die ik wilde verkopen. Haar verblijf is in onze kelder, zo heel af en toe komt ze bij ons op bezoek, maar alleen als ik haar echt nodig heb zoals nu 😉 Je kunt trouwens op de foto klikken voor een grotere weergave.
action_tuniek_collage_1_1
1.
Deze kanten (print) beige zwarte tuniek is van al mijn Action tuniekjes mijn favorite! Het oogt namelijk heel erg classy en ik kan dit overdag dragen, maar ook voor ’s avonds is deze tuniek erg chique
2.
Voor de dagen dat ik er wat vrolijker en ‘hipper’ eruit wil zien, draag ik deze Aztek print tuniekje en met dit tuniekje heb ik geen accessoires nodig, want dat zou de gehele look nog ‘drukker’ maken
3.
Deze zwart witte lace floral tuniekje kostte eerst ongeveer 8 euro, maar later bleek die afgeprijsd te zijn tot 4 euro..waarom kom ik daar pas achter wanneer ik de volle pond heb betaald? Dit tuniekje draag ik overdag voor op het werk met een zwarte stoffen broek.

action_tuniek_collage_2_2
4.
Naast nummer 1 is dit ook echt mijn favoriete tuniekje. De stof is alleen wat dikker een beetje velourachtig en is dus ideaal voor begin lente, herfst en zelfs winter. De bloemenprint vrolijkt enorm op en dit kostte €1,99, can you believe it? Ik ben dus extra trots op deze koop.
5.
Is een wat saaiere tuniekje, maar door de stippeltjes toch niet te saai en ook dit tuniekje vind ik heerlijk voor op het werk. Dit is trouwens mijn hubby’s favoriete tuniek (ik begrijp het niet echt, want zo speciaal vind ik het nou ook weer niet…haha).
6.
Het stofje van dit tuniekje is dun en daarom ideaal voor de zomer(vakantie),

action_tuniek_collage_3
7.
Dit tuniekje vond mijn man erg leuk ik eerlijk gezegd niet. Maar ik dacht: ach voor die 3 euro dat het kost wil ik het best kopen. Nu met het warme weer is dit tuniekje my best friend! Het tuniekje plakt niet aan je lichaam want het is wijd en heel luchtig, de stof is dun, maar schijnt absoluut niet door. Met dit tuniekje draag ik een zwarte bolero, vestje of zelfs een zwarte onderhemd met lange mouwen. It’s just so cute!
8.
Weer een bloemenprint, dit tuniekje vind ik fijn om thuis te dragen of voor in het weekend tijdens het boodschappen doen.

Neem jij weleens een kijkje bij de kledingafdeling bij de Action? En welk tuniekje vind jij het leukst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *