foodwishcollage_2
Ik ben een echte keukenverzamelaarster junkie, het liefst koop ik alles wat handig is. Helaas heb ik een veels te kleine keuken om al mijn spullen in te herbergen :-( Het opzoeken van handige keukenspullen is ok, zolang ik maar geen dingen ga aanschaffen. MAAR ik wil wel 1 ding HEEL graag aanschaffen: de dehydrator! Zelf je eigen fruit drogen lijkt mij te GEK! Als ik kijk naar de belachelijke hoge prijs van een pakje gedroogde appels dan wil ik zo graag een dehydrator. De goedkoopste dehydrator die ik heb kunnen vinden kost €79,00 (Wehkamp) dat valt toch harstikke mee?
foodwish1
Zelf aardbeien of bosvruchten drogen….dat lijkt mij totally awesome! Zoals je kunt lezen ben ik erg enthousiast hierover 😀

WOAW, ik weet nog toen ik mijn keuken wilde kopen, dat ik kon kiezen uit een MEGA grote oven. Gelukkig ben ik daar niet voor gegaan want met een normale oven kun je ook veel dingen tegelijkertijd opwarmen/afbakken:
foodwish8
Multi Level Oven Rack

Maar ook om je baksels af te laten koelen heb je een speciale ‘cooling grid’ waardoor je niet teveel plek in je keuken kwijt bent:
foodwish2
Dit is ook nog eens te koop in Nederland en het kost niet eens zo duur 11 euro bij de leukstetaartenshop.nl

Ik zou graag willen leren snijden zoals een chef, maar om eerlijk te zijn: I aint got no time for that!
foodwish5_1
Mushroom Chopper

Dus zou ik het helemaal niet erg vinden als ik deze champignonsnijder in de keukenkast staat
foodwish5_2

Heerlijk zo een pan, ook al vind ik een lange grillplaat handiger
foodwish9
Swiss Diamond Swedish Pancake Plett Pan

Dit is super handig, een garde waarbij je de eidooier ook nog eens apart kunt houden. Meestal is dit een tricky klusje en vaak gebruik ik toch een garde als ik bezig ben met eieren.
foodwish3
Whisk

Je hoeft niemand meer om hulp te vragen!
foodwish7
Hands Free Bag Holder

Zou dit ook werken met een dikke muffinbeslag? I don’t think so, als iemand nou de muffin batter dispenser zou bedenken (misschien bestaat die al!)
foodwish6
Cupcake Batter Dispenser

Onnodig vet verwijderen met de dripless strainer
foodwish4

Met de cake cutter altijd gelijkmatige stukjes aansnijden zodat niemand voorgetrokken of benadeeld wordt tijdens een feestje 😉
foodwish10

Welke gadget vind jij het handigst om nu in je keuken te hebben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *