fwcollageHet is weer zover fashion wednesday! Altijd leuk om even inspiratie op te doen zo midden in de week 🙂 Ik heb weer een aantal leuke outfits gespot via lookbook.nu.

Laten we eerst beginnen met sjaaltjes die je outfit complementeert, maar je ook lekker warm houdt:
f2
Marija.M
Ondanks dat de outfit niet kleurrijk is; de tijgersjaal maakt het verschil. Hoe leuk is dat? En dat allemaal dankzij 1 item.

Ik draag mijn sjaal nooit zoals hieronder, maar waarom niet? Ik heb zoveel mooie sjalen die ik nooit draag en als je hiermee ieder keer weer een ander jaslook kan creeeren, waarom niet?
f4
Valerie. H

Een simpel zwart sjaaltje doet ook ineens veel:
f5
Rozalia. F

Een fleece poncho lijkt mij heerlijk warm en het misstaat ook niet. Ook vind ik de schoenen geweldig leuk.
fleece
Aniri.T

Een riempje op je colbert (heb dit persoonlijk nooit gedaan, but i’m willing to 🙂 ) Ik zou alleen niet kiezen voor diezelfde broek, misschien wel bootcut, een zwarte broek of een zwarte lange rok.
f3
Aretha.C

Nu we het toch over riempjes hebben, je kunt ook een ander riempje gebruiken voor je jas. Just to spice it up. Ook dit heb ik nog nooit gedaan. Het is zo simpel maar kan je jaslook zo anders maken
f8
Willabella.O

Hier wordt ook een ander riempje gebruikt die matched met haar bordeaux rode hoed
f9
Margo.B

Deze oversized vest vind ik zo leuk, ik moet er echt 1 aanschaffen want deze heb ik nog niet in mijn collectie
f1
Stella.G

Tjah, ik weet niet of ik dit echt inspiratie kan noemen haha. Toen ik de outfit zag, kreeg ik gelijk flashbacks van de jaren 80! En het is waar: alles wat ooit mode was, komt weer terug. Zo grappig. Haar gouden armband vind ik wel heel sjiek, zo een 2 in 1 armband.
f6
Marie.D

Ook dit is geen echte inspiratiefoto, maar ik vind haar pantoffel/schoentjes echt heel leuk. Volgens mij kun je dit ook heel makkelijk zelf maken met vilt 😀 Ze lijken me in ieder geval super comfy!
f10
Annsom.A

Welk outfit is jouw favoriet? Heb je hier ook iets handigs gezien wat je direct zou kunnen implementeren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *