ALLE 3 KAFTANS ZIJN VERKOCHT!
                                                                 EDITED 21/12/2013

De meesten die mij volgen via Facebook weten dat ik al een jaar een vurig verlangen had om kaftans en Indiase kleding te importeren. Paar weken terug heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een bestelling geplaatst. Deze is afgelopen vrijdag aangekomen! Mijn man en ik vonden dit  hele proces natuurlijk ontzettend spannend en wij zijn dan ook erg benieuwd wat jullie van onze 3 kaftans vinden. Wij willen namelijk sierlijke vrouwelijke kaftans en Indiase kleding importeren die uniek zijn voor en low budget prijs. In deze post dus de 3 kaftans (binnenkort komen de Indiase kleding online).

De bovenstaande kaftan exquisite blue is gemaakt van een hoogwaardige chiffon stof die niet doorschijnend is. Dit is een maat M, maar kan ook gedragen worden door een persoon met een maat S aangezien er een riem van binnen aangetrokken kan worden.
Lengte: 154cm
Middel: 46cm
Buste: 38/39cm

De sparkling royal kaftan is indeed sparkling door de velen glanzende kralen die met de hand zijn bewerkt. De kleur is donker grijsblauw en in het licht verandert de kleur meer naar blauw. Deze kaftan is doorschijnend, maar heeft een bijbehorende onderjurk. De onderjurk is mouwloos.
Maat M
Lengte zijkanten: 179cm
Lengte midden: 143cm
 Middel: 50cm
Buste: 57cm (door de velen plooien)

Pretty in pink with a twist: de middenband is compleet bewerkt. Door de gepofte mouwen oogt de kaftan meer op een jurk. Ook deze jurk is doorschijnend, maar bevat ook een bijbehorende mouwloze onderjurk.
Maat S
Lengte: 148cm
Middel: 53cm
Buste: 47cm

Ben ontzettend nieuwsgierig naar wat jullie van de bovenstaande kaftans vinden, laat zeker een comment achter. En als je een item wilt bestellen mail dan naar: tastynilous@gmail.com 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *