header_olivia_pope
Zelf ben ik niet zo van series, ik heb simpelweg de tijd er niet voor πŸ™ Deze post is echter geinspireerd door de karakter Olivia Pope (Kerry Washington) van de serie Scandal. Tijdens Youtube en op Pinterest kwam ik Oliva tegen. Oliva speelt een crisismanager voor de president van Amerika en ze worden op elkaar verliefd MAAR Mr. President heeft vrouw en kinderen. En laten we het maar niet hebben over de ‘image’ van Mr. President als het publiek er achter komt dat hij vreemd gaat….komt dit verhaal niet een beetje bekend voor? Yep, doet me erg denken aan Monica Lewinsky en Bill Clinton alleen in dit verhaal gaat het om een interraciale relatie. De serie boeit mij niet echt, maar wat mij wel boeit is de kledingstijl van Olivia Pope! Haar kledingstijl is echt zo leuk; zakelijk, vrouwelijk, netjes, conservatief, dit is wat ik noem “dressed to impress”.
Click here for the English article

Ik heb een aantal looks bij elkaar verzameld van Olivia Pope en laten we daar lekker onze inspiratie uit halen als we morgenochtend de kledingkast in moeten duiken πŸ˜‰

collage3
Zoals je ziet is licht en simpel Olivia’s handelsmerk

collage8
Olivia’s outfits zijn perfect voor de werkvloer, congressen, vergaderingen of bijeenkomsten.

collage2
Haar look is zo classy, maar toch modern

collage7
OMG die vesten lijken me zo comfortabel!

collage4
Het lijkt wel alsof Olivia alle kleuren pasteltinten bezit πŸ˜›

collage1
Ik wou dat deze 3 jassen in mijn kledingkast NU hingen….ideaal voor de lente…

collage6
Zou je dit niet gewoon willen bestellen en gelijk dragen zonder erover na te denken?

collage5
Heel erg Jackie O-ish met de zonnebril

Zo en dan nu genoeg outfit looks. Ik wil nog even 2 video’s laten zien van Kerry Washington; 1 waar je ziet hoe krachtig ze kan acteren en de andere is een parodie van haar welke ik wel grappig vind

Hoe stoer Olivia ook overkomt in de serie, als wij haar na zouden doen in het echt dan zouden we waarschijnlijk meer zo overkomen:

Kan je maar geen genoeg krijgen van Olivia’s outfits? Bekijk hier dan de infographic met alle details om net zo een stijl als die van Olivia te creëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *