Je leest het goed, dit keer wijd ik een artikel aan hairweaving. Toen ik dit PR bericht zag, wist ik dat ik hier aandacht aan wilde besteden voor de ‘beauty section’. Marielle is o.a bekend van diverse life style programma’s van RTL 4.

Wellicht heb je Marielle langs zien komen vlak voor het weekend op RTL boulevard met de announcement van haar nieuwe haarsalon (YellSL studio). Met hairweaving worden haarstukjes/extensions in je eigen haar gevlochten. Ik heb persoonlijk een aantal vragen mogen stellen aan Marielle over haar nieuwe haarsalon. Dit wil ik graag met jullie delen 🙂

1. Kun je uitleggen wat er wezenlijk anders is aan de Yellsl weaving, behalve dat het onzichtbaar is? Heb je bijvoorbeeld een videofilmpje waarop de techniek of een vergelijking met andere weavestijlen te zien zijn?  Weaving wordt bijna nooit gedaan bij Europees haar. Het moet bij Europees haar minder strak gevlochten worden. Het is niet wezenlijk anders dan andere weaving technieken het is eigenlijk het ouderwetse handwerk wat wij doen.   Helaas heb ik nog geen foto’s en filmpjes van de techniek (komt er hopelijk snel aan).
2. Hoe vaak moet de weave vervangen worden? Om ongeveer 8 weken

3. Indien je deze vraag wilt beantwoorden: gebruik jij zelf ook de yellsl weave? Ja, ik heb alles op extension gebied geprobeerd en toen ik deze techniek kreeg, wist ik gelijk dat ik hier iets mee moest gaan doen.

Ondanks dat ik zelf niet snel mijn haar zou laten weaven (heb zelf best vol haar) kan ik me voorstellen dat er vrouwen zijn die nu eenmaal dun haar hebben. Daarnaast verliezen wij vrouwen naarmate wij ouder worden ook onze volle bos haar….. Stel je hebt van alles geprobeerd, vitamine, haarkuren, etcetera en je hebt nog steeds dun haar. Dan zou je een keer hairweaving kunnen uitproberen: om toch nog een volle bos haar 1 keer in je leven te ervaren. En precies daarom vind ik dit een mooi initiatief van Marielle. Voor meer info zie: http://www.yellsl.nl

Zou jij hairweaving (ooit eens) uit willen proberen? Of is dit een ‘te ver van mijn bedshow’ gebeuren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *