Vanmiddag onderweg van werk naar huis scheen het zonnetje en iedereen was vrolijk en ik was zelf ook erg vrolijk. Van werk naar huis luisterde ik naar de radio toevallig hoorde ik het nummer van Shania Twain “You don’t impress me much” uit het jaar…….1998!!!!!!! OMG!!!! Ik heb dit lied zo vaak afgespeeld omdat de lyric zo leuk was en dat handje dat ze erbij hield wanneer ze zong: “You don’t impress me much” ahhhhh echt zo leuk, for old time sake’s:

Vorig jaar las ik dat haar man vreemd ging met haar manager, ik wist nog precies dat ik dacht wie gaat er nou vreemd als je een vrouw als Shania Twain hebt? Hallooooo? Dit is trouwens de vrouw waarmee Shania’s man vreemd is gegaan:

                                                     Bron: http://www.celebritysmackblog.com/

Nou wat een mokkel he? Niet te geloven hoe dom sommige mannen kunnen zijn. Nu is afgelopen maandagavond de Canadese versie van de Grammy’s gehouden en daar mocht Shania niet bij ontbreken natuurlijk. Zij heeft namelijk een lifetime achievement award gewonnen. En zag ze er niet uitzettend goed uit (ondanks de ‘divorce phase’)? En ook nog eens 46 jaartjes oud.

Haar jurk is apart, ik zou niet zeggen wauw wat mooi, maar hoe langer ik ernaar kijk hoe mooier ik het vind?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *