Ooit geprobeerd om yoghurt mee te nemen naar werk met lekkere crunchy cruesli? Dat gaat niet altijd handig. Vaak heb je twee aparte containers nodig 1 voor de yoghurt en 1 voor de crunchy cruesli want als je beiden in 1 container doet dan is het krokante van de muesli al snel weg. Voor mij is yoghurt/kwark/griekse yoghurt een gezonde tussendoortje. Toen ik deze yoghurtcontainer in de V&D zag bij de kookafdeling moest en zou ik het kopen! De Klip It To Go lunchbox (waar ik eerder een review over heb geschreven) is van hetzelfde merk en ook hiermee heb ik nog steeds goede ervaringen mee. De yoghurtcontainer is net als de lunchbox gemaakt van BPA vrije materiaal wat betekent dat je gerust het bakje in de magnetron kunt opwarmen zonder dat er schadelijke stoffen vrij komen.

1. in de grote container zit een aparte kleinere container waarin je de cruesli/fruit/cornflakes in kunt doen
2. de deksel is stevig afsluitbaar dankzij de drie klepjes
3+4 onder de kleinere container zit een lepel, hierdoor heb je altijd een lepel bij de hand en hoef je niet meer te zoeken naar een aparte lepel. Alles in 1 dus.
In de grote container doe je de yoghurt/melk/amandelmelk/sojamelk. Dat het lepeltje aan de onderkant is bevestigd, vind ik persoonlijk niet zo handig want het wordt vies door de yoghurt/melk. Om te voorkomen dat het lepeltje nat wordt, leg ik het lepeltje in de kleinere container tezamen met de cruesli/fruit. 
Overigens hoef je de kleinere container niet altijd te gebruiken. Mijn moeder gebruikt het bakje om gekookte Surinaamse banaan of cassave mee te nemen. Op werk warmt ze het bakje op in de magnetron. Je kunt het bakje dus voor zowel warme als koude gerechten gebruiken. Ik vind dit product zo handig & makkelijk! Ik ben er superblij mee :-) 
De yoghurtcontainer kost tussen de 4 en 5 euro (op eigen kosten aangeschaft) en beschikbaar in verschillende kleuren. 
Vind jij de yoghurtcontainer ook handig? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *