De Milan is vergelijkbaar als de Pasar Malam alleen is de Milan een hindoestaanse/indiase versie ervan. Ook wordt de Milan outdoors in het Zuiderpark (Den Haag) gehouden. En gister was natuurlijk een topdag om buiten te zijn. Op de Milan heb je allerlei Indiase dance acts, Indiase kleding en sieraden, maar ook goedkope makeup, groente, Surinaams eten, cakes, Surinaams schaafijs en zelfs kermisattracties! Kortom je kunt heel veel dingen scoren bij de Milan 😉  Zelf heb ik 3 items gescoord bij de Milan:

Deze Olori geurpotje kun je een half jaar lang gebruiken om een kleine ruimte lekker te laten ruiken. Ik heb een klein potje gekocht dat is bedoeld voor een kleiner ruimte, maar je had ook grotere potjes met allerlei soorten geuren zoals cocos, eucalyptus, etc. Dit is een Zwitser merk. Het kleine potje kostte 6 euro en een grotere 10 euro. Er zit dus olie in met als bovenkant een sponsje, je kunt het potje na een maand gebruik even omdraaien zodat het sponsje weer wat vochtig wordt door de olie.

Toen ik deze tas zag was ik gewoon IN LOVE, ik bedoel de tas is zo ontzettend lieflijk! De binnenkant van de tas heeft ook nog een leuk motiefje en de diamanten studs aan de voorkant geeft net dat beetje exclusiviteit. Dit tasje kostte 35 euro, maar mijn moeder kocht ook een tasje dus kreeg ik het tasje voor 30 euro 😀

Ik weet het niet, maar ik ben altijd een sucker voor jewellery!!! Overal waar ik naar toe ga en er zijn sieraden te koop welll I NEED TO BUY SOME…..that’s my addiction. Dit armbandje kostte 4 euro en ik kreeg ook nog eens een leuk zilveren sieradentasje erbij.

Wat vind jij van mijn items?
En zou je een keer een bezoek willen brengen aan de Milan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *