Deze handige lunchbox heb ik tijdens mijn kerstvakantie gekocht. Deze week werk ik weer en maak ik dankbaar gebruik van de lunchbox. Ik had er echt genoeg van om telkens weer boterhamzakjes te gebruiken voor elke food item die ik mee wil nemen naar werk (en dan heb ik het niet eens over de milieubelasting, telkens weer die boterhamzakjes moeten weggooien). Nu maak ik elke ochtend vrolijk mijn eigen lunchpakket waarin ik dus meerdere items in kwijt kan zoals je kunt zien in onderstaand plaatje.

 De Klip It to Go lunchbox bevat ruimte voor brood en overige lunchsnacks.Wat ook handig is om te weten is dat het uit BPA vrije materiaal is gemaakt en kun je dus gerust het bakje in de magnetron opwarmen (mocht je besluiten om macaron o.i mee te nemen). Ook is het bakje geschikt om in de vaatwasser te doen. Enige nadeel is, dat ik voorzichtig moet zijn met grote mandarijnen of tomaten want dan gaat de lunchbox niet dicht. Het moeten dus kleine mandarijnen of tomaten zijn….

Uit reviews heb ik vernomen dat sommigen het bakje te dun vinden en daardoor bang zijn dat het snel kan scheuren of kapot kan gaan. Ik heb het maar een paar dagen uitgeprobeerd, maar mocht die van mij stuk gaan, dan plaats ik gelijk een update (en ik vind het materiaal persoonlijk helemaal niet te dun).
 Mijn lunch cube heb ik gekocht bij de V&D bij de kookafdeling voor tussen de 5 en 6 euro (als ik het me goed herinner)! En dit bedrag vind ik budgetproof, zeker voor zo een leuk ding! De kleuren van de lunchboxes zijn zo vrolijk! Wat ik wel merkwaardig vind, is dat ik de lunchbox niet kan vinden in de webshop van V&D. Ik heb gezocht op “Klip it to Go” en “lunchbox” desondanks vind ik niet deze lunchbox.

Misschien is het ook leuk om de overige producten van Klip It To Go te bekijken via deze link: de Klip It To Go assortiment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *