Ik was effe een week niet actief geweest, really sorry! Dit betekent niet dat ik inspiratieloos ben, integendeel! Ik zit vol met nieuwe ideeën. Ik heb de afgelopen week nagedacht over het verkopen van…..Indiase kleding. Mijn website heeft namelijk een top 3 van meest gelezen artikelen en die ziet er als volgt uit:

  1. De heilzame werking van muntthee
  2. Indiase kleding – de verschillende stijlen worden …
  3. Online Indiase webshop: Arifa.nl
Zoals je ziet, is Indiase kleding HOT of tenminste er wordt veel over gegoogled. En dat is helemaal niet raar, want er zijn weinig Nederlandse online websites waar je effe snel iets kan bestellen. En als je een website vindt, dan zijn de prijzen ontzettend duur! Well, als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik er absoluut niet van hou om veel geld neer te tellen voor kleding en vaak zijn de kleding die je voor goedkoop kan vinden nog leuker dan de te dure kleding. Er zijn onwijs leuke simpele lange blousejes met een vrolijke print voor zowel evening wear als casual wear (overdag). Ik wil dus leuke outfits en blousejes inkopen voor de moslima, of je nu Turks/Marokkaans/Surinaams/Pakistaans of zelfs Nederlands bent! We women can’t get enough of clothes, especially nice, elegant and unique clothes ;-) Onderstaande outfits zijn multifunctional, je kunt ze meerdere keren dragen (met bijbehorende broek of spijkerbroek) en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Je bent er ook zeker van dat het outfit uniek is en dat alle ogen gericht zullen zijn op jou. Ik ben van plan om een paar outfits te importeren vanuit het buitenland, dit houdt dus in dat je de garantie hebt dat niemand in Nederland ook met jouw outfit ergens rond dwarrelt. De mouwen zijn meestal wel driekwart, maar dat kun je bedekken met die halve mouwtjes die in Turkse kledingzaken verkocht worden.
Op Facebook heb ik al een paar outfits geplaatst met de vraag of mensen een outfit willen ‘liken’ die ze leuk vinden. De onderstaande outfits wil ik voor 50 euro verkopen. Ik zou het dus ontzettend fijn vinden als je een comment achter kunt laten welke outfit leuk is (je plaatst dan geen bestelling), maar dan weet ik ongeveer waar de voorkeur ligt. Of wordt fan van mijn Facebook of like een outfit op Facebook. Wil je een bestelling plaatsen, stuur dan een mail naar: tastynilous@gmail.com
Ondertussen ga ik vrolijk verder met het  plaatsen van artikelen die ik interessant vind 😉
Klik op “Meer lezen” voor de foto’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *