Euhhh laten we net doen alsof het vandaag woensdag is? Haha, ik had de onderstaande outfits al geselecteerd hoor, maar het kwam er maar niet van. Deze week een paar leuke en niet zo leuke outfits van celebrities van de afgelopen week. Wat is nu leuker dan naar dure outfits te kijken, zonder er daadwerkelijk 1 te kopen!

Nicole Richie! Ze is weer aan het afvallen, waarom?! Ze zag er zo mooi uit toen ze wat voller was. Ik weet overigens niet wat ik van de outfit vind, dat je zo je ondergoed kunt zien en die schoenen…..hmmmmmm. De jurk zou er beter uit zien met een zwarte onderjurk! De jurk is van Dolce & Gabbana.

 Ohhhh, deze jurk vind ik zo mooi  doet me denken aan het Romeins tijdperk en Charlize Theron heeft een amazing lichaam (by the way).

Zo goed om Demi Moore weer gezond en levendig te zien. Na de break up met Ashton Kutcher had ze een nervous break down, maar ze ziet er weer stralend uit in haar Ferragamo jurk!

De jurk (Ferragamo) vind ik erg mooi! Alleen Freida, je had beter hoge stilletto’s onder aan moeten doen. Ik bedoel come one dit is een jurk dat erom vraagt! Of hoge stilletto’s of een langer lichaam….
Ik vind dit soort jurkjes altijd zoooo uber schattig, maar bij een oudere dame, hmmm I don’t know…
Als je goed kijkt zie je haar ‘oude’ voeten in die pumps en ja,  Michelle je probeert ook je oude handjes te verbergen achter je jurk. Ergens weet ze ook dat dit jurkje misschien te jeugdig is voor haar leeftijd. 
Ik ga hier niet teveel woorden aan wijden: deze jurk wil ik hebben!
OEFFFF, Nicki! Dit is echt te bizar voor woorden……
Olivia Wilde heeft lef! Zou jij ook zo een broekrok dragen?
Sorry dit outfit doet niets voor Kate Bosworth’s figuur en bovendien is de kleur te flets voor haar huidskleur.
Camilla Alves de vrouw van Matthew Mccounaughey
Dit outfit gebruik ik als een onderjurk, de jurk vind ik persoonlijk Camilla niet flatteus staan. Als dit outfit in het zwart was kon Camilla het misschien lenen aan Nicole Richie? 
Foto’s afkomstig van http://www.people.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *