De inspiratiefoto’s 10 verschillende kledingstijlen zal voortaan als Fashion Wednesday door het leven gaan! Al een tijdje geen leuke inspiratiefoto’s gevonden, niets was echt mijn smaak! Ik heb toch doorgezocht en outifts sinds vorige week bewaard en in totaal 11 inspirational outfits gevonden.

De bovenstaande gestreepte kimono vind ik erg leuk! Ook met dat rugzakje dan lijk je echt zo een Japanse geisha 😛 Zonder rugzakje is de kimono natuurlijk leuker. Deze korte maar toch fashionable kimono’s geven echt een instant fashion boost. Je kunt deze ook met een rok of een broek combineren: I love kledingstukken die je met elk onderstuk kunt combineren!

I love vintage kanten jurkjes gewoon zo lieflijk
 Zelf draag ik geen korte jurkjes, maar de kleurcombinatie vind ik erg leuk. De strakheid van het wit met het zwart en dan ook nog die neon peach kleur erbij, totally cute!
 Het combineren van een jurkje zonder mouwen met een spijkervest of zelfs een spijkerblouse, wederom een kledingstuk dat je met diverse kledingstukken kunt combineren. Een lang of kort vestje, alles kan!
Deze kleurencombinatie van wit met legergroen vind ik een bepaald soort (moderne) klasse uitstralen

Spice up your wardrobe door een geprint kledingstuk te combineren met een felle kleur! Die broek zou net zo goed een rok kunnen zijn of vice versa: de broek/rok zou een blauwe kleur kunnen hebben en een blazer met een printje.

Dit outfit is mijn favoriet A: het ziet er zo vrolijk uit! B: het is supercomfortabel (lijkt mij) C: perfect voor de dagen dat het warm is maar niet benauwd warm of juist voor de koele zomeravonden

Vanaf nu even een paar jurken om bij te dromen, want dat is gelijk waar ik aan denk als ik bovenstaande jurk zie: dreamy en heavenly (dat schiet me ook te binnen)

Ook dit outfit druipt over van classiness!

Dit outfit zou ik nooit in het openbaar aandoen MAAR wel thuis voor hubby. Ik ben helemaal geinspireerd door het artikel van Lovely Modesty namelijk: mijn tips voor en goed & gelukkig huwelijk door dit artikel drong het pas echt tot me door dat als je thuis bent met je man dat je er best sexy uit mag zien. Tuurlijk wist ik dit al, maar in de praktijk merkte ik dat ik toch vaker en langer mijn pyama droeg….niet zo aantrekkelijk…. Anyways ik denk dat deze houding, kapsel/makeup, groene jurk + niet te vergeten hakken dat je er VA VA VOOM eruit kan zien 😀 Foto doet me trouwens denken aan Angelina Jolie.

Welk outfit zou jij per direct aan willen doen als je de kans had?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *