Klinkt smerig of niet? Hahha, maar ik bedoel natuurlijk schone sokken die te oud zijn of waar een gat in zit, waardoor je ze niet meer kunt dragen. Gooi ze dan niet gelijk weg, je kunt er namelijk meer mee doen dan je zou denken…. Kijk naar de 3 verschillende manieren wat een oude sok voor jou kan betekenen! Klik op “Meer lezen” voor de super handige tips.

1. Maak krullen in je haar met behulp van een oude sok! Je gebruikt de sok om je (natte) haar op te rollen en ermee te slapen. In de ochtend zeg je: “Hellooooo lovely curlsssss”. Het knotje wat je met de sok maakt, ziet er eigenlijk ook niet slecht uit voor overdag: 
How to deel 1
How to deel 2
2. De bovenkant van een sok is meestal van elastiek, knip die bovenkant eraf en gebruik het als een haarelastiek! Ok, deze haarelastieken zul je niet buitenshuis willen dragen, maar het is wel reuzehandig voor thuis! Mijn ervaring is dat je het elastiek zeker wel 3 keer om je haar heen kunt doen en ik heb best dik haar.
3. Dit is niet voor je haar, maar is ook handig: gebruik een oude sok als een schoonmaakdoek. Door de sok om je hand te doen, kun je makkelijker bepaalde oppervlaktes schoonmaken en je hoeft de sok na gebruik niet weg te gooien. Je kunt de sok namelijk weer in de was gooien en voortaan gebruiken als ‘schoonmaaksok’
buildeatlive.com
De sok is ontzettend veelzijdig, het houdt niet alleen onze voetjes warm zoals je ziet en je bent ook nog eens milieuvriendelijk bezig :D 
Heb jij nog een handig idee voor het recyclen van een sok? Laat het dan weten door een comment achter te laten 🙂
Curbly.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *