2
Click here for the English article
Een aantal jaar terug was ik zo into het decoreren van cakes en muffins, maar het nam veel tijd in beslag en dat was ook de reden waarom ik met het decoreren ben gestopt. Ik ben wel altijd op zoek naar handige snelle manieren om toch te laten lijken alsof er veel tijd besteed is aan het ‘decoreren’. Een vriendin van mij werd 30 en ik ging op zoek naar leuke ideeën. Zo ben ik deze eetbare muffin toppers tegen gekomen, het is in feite gewoon rijstpapier met een printje.

Zoals je kunt zien krullen de toppers toch een beetje, dit komt omdat ik slagroom heb gebruikt en slagroom is nu eenmaal wat vloeibaar. Ik denk als je roombotercreme erop zou smeren of marsepein dat de toppers niet opkrullen. Zelf vond ik dit niet zo een punt, want ik vind slagroom nu eenmaal lekkerder dan bovenstaande opties.
1

Helaas heb ik deze muffin toppers niet in Nederland gevonden, maar wel via Ebay. De muffintoppers komen uit Engeland en wordt verstuurd in een envelop. De kosten zijn heel laag, ik dacht dat ik iets van 5 euro ervoor had betaald met verzendkosten. Het papierformaat is A3 en je moet de toppers zelf eruit knippen. De verkoper op Ebay heeft tig verschillende soorten muffin toppers voor verschillende gelegenheden, zie bijvoorbeeld:
collage
Leuk he? Die vlindertjes 🙂

De Ebay verkoper is kingsleycakes2011

Misschien worden zulke vergelijkbare muffin toppers ook in Nederland verkocht en heb ik niet goed gezocht? Zoja, laat hieronder een comment achter. En zonee? Wel, dit lijkt me een leuke business om mee te starten 😉

Vind jij deze muffintoppers handig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *