2014-05-27 11
De laatste tijd ben ik erg veel aan het bakken, vooral brood in mijn broodbakmachine 😀 Alleen heel gek, pas recent kwam ik erachter dat in de gist die ik altijd gebruik van Dr. Oetker emulgator E491 in zit. Woaw, dat was best shocking! Want E491 kan dierlijke vetten bevatten, maar ook plantaardige vetten, maar dat staat natuurlijk niet vermeld op de verpakking:

2014-01-11 13
Een heel groot vraagteken voor mij de afgelopen periode. Tot ik besloot om de klantenservice van Dr. Oetker te benaderen en zij konden mij per mail gerust stellen:

Screenshot 2014-05-27 12

namelijk dat de gist plantaardig is! Ik kan dus vrolijk verder met bakken :-)

Ik voelde me verplicht om dit te delen met jullie want er zullen vast meerderen zijn met dezelfde vraag (hetzij nu of in de toekomst). Ow en ik wilde toch even laten zien hoe goed mijn broodbakmachine is, maar ook hoe goed de gist van Dr. Oetker is

2014-02-06 12
Isn’t just lovely? Vers gebakken brood is echt het allerlekkerste! Leuk weetje: de broodbakmachine heb ik gratis gekregen bij het Kruidvat. Een aantal jaar terug kocht ik een epilady en toen was er een actie waarbij ik nog een product mocht uitkiezen (het maakte niet uit wat voor 1). Ik ging dus voor het meest duurste wat er was en dat was de broodbakmachine. Pas dit jaar maak ik er gebruik van met heel veel plezier en liefde <3 Er zit zelfs een timer op de machine waardoor ik de avond van tevoren alle ingrediënten erin kan doen en de volgende ochtend om 6 's ochtends vers brood heb. Maak jij ook weleens zelf brood? Maak je dat met een broodbakmachine of in de oven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *