Ja, je leest het goed, ik post een bericht over zomerjurken terwijl het nog winter is! Maar ik heb het gevoel dat je juist in de winter moet shoppen voor de zomer (als je me nog kunt volgen). In de winter zijn juist de zomerkleding wat goedkoper, want wie draagt nu zomerkleding in het winterseizoen, toch? Dus als je een beetje wilt besparen is het raadzaam om nu alvast in te slaan voor de zomer. Het leuke van zomerjurken vind ik, is dat je ze ook kunt gebruiken als pyjama of als je gewoon thuis bent en je er toch leuk/verzorgd/aantrekkelijk uit wilt zien (of je het nu voor jezelf doet of voor je man, hahha its alllll gooood, hihi). Klik op “Meer lezen” voor de 8 jurken die ik geselecteerd hebt die onder de 20 euro kosten.
De onderstaande jurken heb ik van de webshop Bonprix en deze kleurrijke jurken kosten niet meer dan 15 euro! Sommige jurken zijn zelfs voor 11.95!  Voor de prijs hoef je het niet te laten, ik bedoel je kunt zelfs een goedkope jurk dat er niet zo spectaculair eruit ziet zelf pimpen/DIY tot een jurk waarvan anderen zouden denken dat het in de prijsklasse van 30-40 euro valt. Ik zie oneindig veel mogelijkheden voor de ‘jurk’, haha. Helaas zijn alle jurken mouwloos, maar je kunt dus een vest of een blouse gebruiken om het geheel op te pimpen of voor die dagen dat het nog te koud is om mouwloos door de dag te gaan. Check de inspiratiefoto’s van echte fashionista’s voor lange jurken/rokken: inspiratiefoto’s deel 8 en 10 verschillende stijlen voor lange rokken. Als je op de item klikt, kom je vanzelf terecht in de webshop van de desbetreffende item. Alle jurken zijn bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar zelfs die met een design. Take a look en laat me weten welke  van de 8 jurken je leuk vindt :-)

De jurk in het middelste rij in het midden, die met design is ook in de kleur blauw met donkerfuchsia roze (supermooi vind ik die), maar dat plaatje kon ik maar niet uploaden :-(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *