winactie_2
Yayyyy, weer na een lange tijd een winactie 😀 Ik kreeg de keus om zelf 40 euro te besteden of om een winactie te houden. Ik aarzelde niet en koos direct voor de winactie voor jullie! Dankzij jullie lieve comments en bezoekjes geniet ik des te meer van het bloggen! Niet voor niets is mijn levensmotto: sharing is caring.

Hieronder geef ik een sneak preview van het assortiment van hoesjesoutlet.nl om je een idee te geven wat je ongeveer met die 40 euro kunt doen 😀

Tuurlijk kun je een iphone 6 hoesje gebruiken voor alledaags, maar kies er een speciale uit het liefst een dure die je alleen gebruikt voor speciale gelegenheden zoals feestjes, date night, avondje uit met the girls, etc.
datenight_hoesjesoutletnl

Op het werk wil je serieus genomen worden, je wilt intelligentie uitstralen. Collega’s weten dat ze bij jou moeten wezen, want jij hebt de know how en de juiste skills. Met de volgende Iphone 5 hoesjes kun je de office look makkelijk nabootsen.
sophisticated_hoesjesoutlet_2

Superhandige accessoires voor een laag prijsje daar houden we toch van?
accessoire

Deze winactie is echt superleuk waarom? Je kunt niet alleen 1 hoesje uitkiezen je kunt:
A. meerdere hoesjes kiezen
B. accessoires kiezen
C. hoesjes mÊt accessoire kiezen
D. bestel een hoesje voor jezelf Ên voor een ander 😀

Met andere woorden mix & match wat jij wilt!

Wat moet je doen om kans te maken? Ik heb hier heel lang over nagedacht, van hoesjes outlet ben ik zo vrij geweest om de winactie in te richten zoals ik dat wil (huge thank you!). Ik vind het zo ontzettend aardig van hoesjesoutlet dat ze dit aanbod deden.

Om een bedankje terug te doen vind ik dat ze best een like-je verdienen op hun Facebookpage. En dat is dan ook het enige verplichte naast je emailadres natuurlijk!

Dankzij onderstaande widget kan ik makkelijker een winnares uitkiezen, dus graag hieronder alles invullen :-) Let erop dat alles uiteindelijk aangevinkt is.
a Rafflecopter giveaway
De Facebookpagina liken is 5 punten waard en je emailadres invoeren is 1 punt waard in totaal kun je dus 6 punten verdienen (zie derde kolom). Degenen met 6 punten komen in aanmerking voor de shoptegoed.

iphone-410311_1280
Wil je via je smartphone meedoen dan gaat de widget makkelijker via de giveaway op mijn facebookpagina: klik HIER

Heel veel succes alvast en de actie loopt tot volgende week vrijdag 19 juni 12 uur s’middags. Diezelfde avond om 21.00 zal ik de winnaar bekend maken :-)

Mijn facebookpage mag je ook liken (is niet verplicht voor de winactie, maar is wel heel lief!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *