Kleding van de Vero Moda zijn altijd best prijzig, vooral de laatste collectie. Ik heb een winkel in Den Haag ontdekt, die een soort van outlet store is van onder andere het merk Vero Moda. Ik heb 3 kledingstukken gekocht tegen een schappelijk prijsje, kijk je mee? Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Had deze blouse de volgende dag gelijk aan, dus prijskaartje is helaas al weggegooid 😛
Ik heb nooit een losse blouse gehad. Zoals je op de foto kunt zien is de achterkant langer dan de voorkant. Ik kan deze blouse dragen met de onderstaande trui EN met een zwarte colbert bijvoorbeeld. Ik ben zo blij met deze blouse!
Helaas komt de kleur niet tot zijn recht op de foto, het is echt heel groen en niet blauwgroen 🙁
Ik ben zo blij met deze vintage trui EN van 40 euro voor 12 euro? Dat laat ik ECHT niet staan!
Totaal heb ik 51 euro uitgegeven. Op zich toch best veel, maar ik heb kwaliteit kleding gekocht, zo is het toch?
Vind je de bovenstaande items ook leuk? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de winkel waar ik het over heb? I thought so…. De winkel is gelegen in de Megastores van Den Haag, het is de enige kledingwinkel in Megastores en het heet: Casual Factory. De winkel heeft veel kleding in de aanbieding. Ik vind dat het zoeken naar leuke kleding voor een goede prijs toch best moeilijk is. Vaak zie je dat kleding maar voor 5 euro is afgeprijsd, ja dan hoeft het niet voor mij. Voor heren is er ook veel keus met korting zoals het merk Jack Jones.
Happy Shoppinggg, girls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *