maxresdefault

Motivatie om te sporten, het blijft altijd een dingetje. Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom het vandaag niet goed uitkomt en morgen bijvoorbeeld wel. Met de volgende tips geef je jouw motivatie een extra zetje en is de kans net iets groter dat jij daadwerkelijk gebruik maakt van jouw peperdure sportabonnement.

Fashionable de sportschool in

Gooi het eens over een andere boeg en zet een fashionable sportoutfit in ter motivatie. Nieuwe kleren wil je direct aan de omgeving laten zien en hetzelfde geldt voor sportkleding. De strakke sportlegging is helemaal hip, maar ondertussen niet meer heel uniek en onderscheidend. Probeer eens een sportlegging in een fel kleurtje met gevlekt design. Je ziet ze steeds meer terugkomen en het knalt natuurlijk lekker in de sportschool. Daarnaast profiteer je van het flexibele en soepele materiaal van de legging, zonder dat het ten koste gaat van de sportprestaties. Jouw smartphone gaat ook mee de sportschool in en verdient tevens een sportief outfitje. Misschien is zo een gevlekte legging niet iets voor jou, maar is een felgekleurde Galaxy S4 case een veiligere optie?

Onder een gloednieuwe legging, horen ook een paar gloednieuwe schoenen. Gekleurde Nike’s zie je erg veel en zijn oorspronkelijk ook ontworpen voor het sporten. Ze bieden de ondersteuning die je voeten nodig hebben en zien er natuurlijk goed uit. 

Praktische accessoires in de sportschool

Makkelijker kun je het niet maken, wel leuker. Dit geldt ook voor het sporten. Door het gebruik van leuke en handige accessoires, beleef je meer plezier aan het bewegen. Als je telefoon altijd in de weg zit tijdens de work-out een sportarmband is in dit geval ideaal en dit biedt ook een veilige opbergplaats voor je telefoon. Als je een sportarmband niet prettig vindt, kun je voor een sportief smartphonehoesje voor je Galaxy Core 2 kiezen. Hierdoor bescherm je je telefoon tegen (te) sportieve bewegingen, onverwachtse valpartijen én natuurlijk transpiratievocht en regen.

Muziek, een zeer goede motivatie voor tijdens het sporten. Powersongs, krachtige nummers en ontspannende liedjes voor tijdens de cooling down, ze bevorderen je inspanning aanzienlijk.Ik heb zelf een keer oordopjes gebruikt zodat ik ermee kon dansen met een sportarmband, dat werkte echt niet!  Een bluetooth koptelefoon is (denk ik) een onmisbare accessoire tijdens je work-out. Je zit tijdens het bewegen niet in de knel met oordopjes en je zit ook niet meer fysiek vast aan je telefoon. Maar wist je dat er ook speciale sportoordopjes bestaan? Deze blijven stevig vastzitten tijdens een rondje hardlopen en vallen niet bij elke stap uit je oor.

Hoe sport jij en als dat met muziek is met een sportarmband of niet?

Bron 1, 2 & 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *