1
Ik moet eerlijk toegeven dat ik al een aantal jaar niet meer in the Bodyshop ben geweest. Mijn vriendin had een nieuwe gezichtsverzorgingslijn nodig en vroeg of ik met haar mee wilde naar the Bodyshop. Ik dacht waarom niet? Dan kan ik gelijk nieuwe producten bekijken.

2
Na ons bezoek bij the Bodyshop kwamen mijn vriendin en ik thuis aan en ik probeerde gelijk de eyebrow pencil. Niet dat ik weinig wenkbrauwhaartjes heb, maar soms wil je ze wat aandikken of vormen zodat je look net wat ‘gelikter’ lijkt. Ik ben zelf nooit een fan om je wenkbrauwen in te kleuren omdat het heel snel erg nep eruit kan zien. Toen ik dit op mijn wenkbrauwen deed….wow…… Je ziet totaal niet dat er een potlood was gebruikt zo natuurlijk zag het eruit. Ik ben er helemaal fan van. Gewoon in 1 keer een goede naturel uitziende wenkbrauw potlood gekocht (nummer 2 brunette €7,99). Excuses voor de slechte foto, maar de wenkbrauwpotlood heeft niet veel pigment waardoor het dus veel natuurlijker overkomt op de wenkbrauwen.

3
Een lipliner als basis gebruiken op mijn lippen vind ik wel fijn. Ik zie het meer als een soort canvas voor de lippenstift die ik erna opsmeer. De lippenstift blijft ook iets langer zitten en de kleur wordt iets intenser, vind ik (nummer 6 mahogany €7.99). Toen ik de kleur op mijn lippen had vond ik het ‘vampy’ eruit zien. Ook hier weer mijn excuses, ik snap echt niet waarom mijn camera soms van die vage foto’s maakt 🙁

4
Ook kocht ik deze oogcrème puur om de pompflacon, dit is erg handig. Ik heb maar een half pompje nodig en dat is voldoende voor beide onderogen (€17,00). Review volgt 🙂

insta
Op de eerste foto zie je een kleine tester van de Instablur. Dit product is helemaal nieuw in de collectie. De Instablur maakt je huid egaal speciaal voor op de foto, maar ook reallife. De Instablur doet nog veel meer voor je huid, het belooft namelijk het volgende:

  • verkleint de poriën
  • egaliseert
  • hydrateert
  • verbergt onzuiverheden
  • makeup blijft langer zitten
  • en het allerbelangrijkste: 

het matteert je huid voor wel 12 uur lang! Ik heb zelf een vette huid en ik probeerde de Instablur van het weekend. Je moet weten hoe vettig mijn huid is, na een half uur glimt het ook nadat ik het vet heb ‘geblot’ met een papiertje. Ik ben zeer onder de indruk van dit product. Ik verwachtte namelijk niets. Ik kreeg maar een heel klein beetje mee naar huis als tester. Mijn huid was mat, ik hoefde maar 1 keer mijn gezicht te blotten! Mijn gezicht voelde na het smeren van de Instablur: zijdezacht aan dankzij de siliconen. Ik wil de Instablur wat langer uittesten zodat ik een goede review erover kan schrijven (speciaal voor ons meiden met een vette huid, want alleen wij weten hoe moeilijk het is om onze vettige huid onder controle te houden 😉 ) De Instablur kost €15,00.

bodyshop
Ook was ik helemaal in love met de bodylotion sorbets(€11,00)! Vooral de strawberry was heerlijk! Ik vond het jammer dat er geen kleinere variant was van de body sorbets 🙁 Ik heb mezelf moeten inhouden want ik heb thuis nog genoeg bodylotions en die moet ik eerst opmaken voordat ik iets nieuws koop toch?

Wat zijn jouw favoriete producten van the Bodyshop?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *