De film Rise of the Planet of the Apes is in Amerika een ware blockbuster. Nu speelt Freida Pinto een kleine bijrol als de vriendin van James Franco alleen wordt ze niet zo positief beoordeeld door filmcritici. De critici beweren namelijk dat ze maar een beetje rondhuppelt in de film als vriendin van en geen sterke rol had. Klik op “Meer lezen” voor de trailer en lots of pictures van Freida’s stylish dress tijdens de filmpremière.
Ondanks Freida’s bijrolletje dat eigenlijk niets voorstelt is de film toch een blockbuster wegens het verhaallijn en misschien ook door James Franco (hehe)? Zelf vond ik de titel van de film best stom, maar ik heb de trailer bekeken en MEN, toch wel bijzonder die film. Het gaat dus over een chimpansee die veel dingen kan doen als een mens en opgroeit in een gezin, maar natuurlijk ook chimpansee verdrag vertoont en daarom toch niet geheel past in de menselijke maatschappij en wraak neemt. Zie onderstaande trailer.

Ik vond dat de film echt veel emotie heeft en daarnaast ook actie dus een goeie film om samen met boyfriend te zien ;) Freida heeft helaas niet de show gestolen in de film, maar ze heeft dit wel gedaan tijdens de première van de film. Check haar ubermooie groene jurk en haar nude schoenen:

Ik weet niet wat ik van de achterkant moet vinden…
Maar de voorkant is echt prachtig, lekker flowy, maar toch bodyfit
Freida heeft altijd een leuke kledingstijl en makeup
Yes girl, you got it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *