teatimesetheader_1
Iedere dag na het avondeten is het tea time bij ons thuis. Vaak vraagt mijn moeder aan mij om thee te zetten. Dat wil zeggen thee laten trekken en suiker erbij doen. Wij gebruiken geen pot thee dus moet ik per glas thee voorbereiden. Nu wil moederlief de ene keer 2 suikerklontjes en de ander keer maar 1, tjah ik hou het allemaal niet bij. Je snapt dat dit zo af en toe frustraties met zich mee kan brengen. Ik heb hiervoor een goede oplossing gevonden, iets wat mijn taak in de keuken ook velen malen makkelijker maakt namelijk de Tea Time set van Rosti Mepal.

teatimeheader_2
De Tea Time set heeft kubussen speciaal voor suiker, thee en lepels. Het enige wat ik nu hoef te doen in de keuken is wat water koken, inschenken in de theeglazen, hup alles op de dienblad en serveren met de Tea Time set. Iedereen mag dan lekker zijn of haar thee zelf maken. Geen gezeur meer dat de thee te slap is of juist te sterk, of dat er te veel suiker in zit. En het allerbelangrijkste: ik hoef me geen zorgen meer te maken 😉 Of ja, misschien toch wel zorgen maken om welk servies het leukst zal passen bij de Tea Time set?

Ik ben een echte fan van dit setje, er zijn zelfs aparte theehoudertjes voor de gebruikte theezakjes (slim)! Handig voor alledaags gebruik, hightea of permanent op de keukentafel.
teatimeset_midden
Wat vind jij van de Tea Time set? Yay or nay?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *