header_2__2

Kort geleden vroeg Pourtous.nl mij of ik een review wilde schrijven over de lipplumper Just Kissed van Jane Iredale. Ik ging gelijk kijken wat voor een bedrijf Pourtous is. Het blijkt een professionele schoonheidssalon te zijn. Zelf ben ik naast een “healthfreak”  ook een “skin care freak” en Pourtous heeft (naar mijn mening) echt de nodige expertise in huis ze doen namelijk laserbehandelingen, huidverbetering en bieden toevallig ook de skincare lijn Environ aan (welke ik gebruik!). Ze zijn wel gelegen in Utrecht, wat ik persoonlijk erg jammer vind want dat is net iets te ver voor mij, maar als je in de buurt woont dan raad ik je zeker aan om je daar eens een keer goed te laten adviseren.

Jane Iredale

Laat ik eerst eens beginnen met het merk Jane Iredale an sich. Dit merk ken ik al wat jaren, het is een exclusief merk dat niet zomaar in de winkel wordt verkocht, maar juist in de wat duurdere segment schoonheidssalons. Jane Iredale is by far een high end product, naast deze lipplumper staat het merk vooral bekend om de minerale makeup (die trouwens supermooi dekkend en natuurlijk oogt zie voorbeeld hiernaast bron).

Review Just Kissed

Zelf heb ik al redelijk volle lippen, maar een beetje extra oomph zo nu en dan vind ik niet erg. Let op de ingrediënten tussen de komma’s een kleine greep vanaf het begin: avocado olie, beeswax, jojoba olie, candelilla, shea butter, ginger root oil, etc. De lijst gaat maar door met allerlei yummie ingrediënten!

Niet alleen ogen de ingrediënten yummie, de plumper zelf ruikt …. oh lalala! Heel zwoel en yummie tegelijkertijd (zoals ik het nu opschrijf lijkt die combi niet te kunnen, maar zo komt het bij mij wel over).

Zodra je de lipplumper aanbrengt en je met je lippen over elkaar wrijft dan krijg je een heerlijk koele sensatie, je voelt echt een verschil. Maar of je ook een verschil ziet in de grote van mijn lippen? Niet een heel drastisch verschil als je zou denken. De kleur Sydney heeft een licht glanskleurtje en ik draag hem graag over mijn lippenstift. Of je kunt ook eerst je lippen inkleuren met een lipliner en dan de plumper erover heen.

Als je na een dag werken vermoeid voelt en je wat frisser wilt voelen dan beveel ik deze lipplumper aan.

Er wordt gezegd dat  deze plumper (volgens reviews online) in tegenstelling tot een hoop liglosses de lippen niet droog maakt. Zelf heb ik dit ook ervaren.

Al met al de delicious geur, subtiele kleur, tintelingsensatie en luxe uitstraling maken deze plumper voor mij een blijvertje.

Winactie

Van Pourtous mag ik een lezeres blij maken met dezelfde lipplumper als in deze review! Wat moet je ervoor doen? Laat een comment achter met “ik doe graag mee”, that’s it. Je kunt meedoen tot 18 februari.

EN als je niet mee doet ben ik erg benieuwd wat jij vindt van de Just Kissed lipplumper?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *