header_2_2_2

Ik mocht van Code of Silence een overhemd uitkiezen voor mijn man. Het merk daar had ik niet eerder van gehoord. Ik was erg enthousiast want hiermee kon ik hubby blij maken. We kozen voor een donkerblauwe hemd, omdat hij al heel veel zwarte overhemden heeft. En ook mijn moeder gaf haar mening welke kleur m’n man moest kiezen. Mijn man neemt mijn moeder’s advies altijd heel serieus, zo lief!

Hubby was direct onder de indruk van de verpakking, hij zei namelijk erbij dat het wel een duur overhemd is. En qua stof is mijn man echt kieskeurig, hij heeft er meer verstand van dan ik 😛

Code of Rigel

Elk overhemd uit de collectie van Code of Silence heeft een eigen code. Het overhemd dat wij hebben uitgekozen heeft de code Rigel. De benaming Code of Silence doet me trouwens heel erg denken aan Mission Impossible, echt iets voor mannen.

Verschillende soorten katoen

Check de kwaliteit van het katoen. Dit katoen is gemaakt van Oxford Egyptisch katoen. Je hebt dus verschillende soorten katoen, wat ik dus niet wist!  Ik dacht er bestaat gewoon 1 soort katoen (beetje dom). Er is ook Supima katoen dit wordt voornamelijk in de USA verbouwd. Het Egyptisch katoen dat Code of Silence gebruikt, is in de USA geplant en geoogst. Oorspronkelijk komen deze zaden uit Egypte. Supima katoen heette eerst Amerikaans/Egyptisch katoen, maar dat is veranderd naar Supima om de Indianen het eer te geven omdat zij als eerste het katoen hebben verbouwd. Educatieve info, hé?

Unwrapping!

new

It’s catwalk time!

Mijn man was zo lief om het overhemd ook nog eens netjes te strijken voor de photoshoot <3 Aangezien ik een hekel heb aan strijken…

Ik vind het overhemd er erg stoer uitzien. Mijn man houdt van fleece sweaters dit draagt hij vaak voor werk, maar af en toe vind ik een overhemd gewoon zo stijlvol staan (voor speciale gelegenheden, anders draagt hij een overhemd niet uit zichzelf, ha!).

Wij zijn met het overhemd erg tevreden vooral het aspect dat het kinderarbeidvrij is gemaakt, dus dat er geen kinderen betrokken zijn bij het plukken van het katoen en bij de productie van het overhemd.

Normaal kost het overhemd 100 euro, maar er is nu een sale voor de helft van de prijs. Daarnaast is er nog een sale waarbij je 3 overhemden voor de prijs van 2 kunt bestellen via http://www.overhemdensales.nl

Wat vind jij van het Code of Silence overhemd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *