Naar aanleiding van mijn eerdere blogpost namelijk de bag in bag, die ik in augustus heb gekocht bij de Kruidvat, heb ik besloten (een maand later) een review te plaatsen. In deze review plaatjes van de bag in bag tas zelf en laat ik zien hoe de bag in bag eruit ziet in twee verschillende tassen. Als je op de afbeeldingen klikt dan worden deze groter.

De bag in bag voor en achterkant 
Het roze tasje dat erbij bungelt (links en rechts) is van de Trekpleister en is een boodschappentasje, enorm handig. Als je klaar bent met het ruimen van de boodschappen vouw je het tasje weer op in het bijbehorende tasje. Zo heb je altijd een extra tasje voor tijdens het boodschappen. Heb het tasje al een aantal keren gebruikt en het is erg handig, if I do say so myself 😛
Op onderstaande afbeelding kun je zien hoe de bag in bag eruit ziet in mijn tas. Deze tas lijkt niet zo groot op de foto, maar het is een hele diepe tas. Veel mensen die mijn tas voor het eerst zien, zeggen dan ook vaak “wat een grote tas”, hahaha. Zoals je ziet, neemt de bag in bag tas wel wat ruimte in, maar er is nog wat ruimte over (zie rechterplaatje rechts): 
Nu heb ik een nieuwe tas (Accessorize), die kleiner is en dan ziet de bag in bag er zo uit:
Er is nog steeds wat ruimte over zoals je kunt zien
Persoonlijk vind ik de bag in bag erg handig, ik kan er alles in kwijt en kan met gemak van tas wisselen zonder dat ik spullen vergeet over te zetten. Vind jij het ook handig of onzin? Let me know :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *