Ashanti_2012
Ik ben geen fan van een celebrity en dus eigenlijk ook niet van Ashanti (R&B zangeres). Back in the day (10 a 15 jaar terug) was Ashanti ontzettend populair haar liedjes waren destijds tha bomb! Ik vond haar vroeger nooit echt knap. Haar liedjes vond ik toen best ‘aardig’ want ook al mocht je Ashanti niet, je kon en kan niet ontkennen dat ze wel degelijk kan zingen.

De clip Foolish, men ik kan er nog steeds van genieten en het kan net zo goed een clip zijn dat nu is opgenomen in plaats van 13 jaar terug. Clips met een verhaallijn zijn extra leuk om naar te kijken.

Laatst dacht ik weer aan haar en ik wist dat ze getrouwd was met rapper Nelly. Daar ging ik met 1 van mijn zoveelste Google zoekactie. Ik hoopte vurig te lezen dat ze nog steeds getrouwd waren en dus een soort van bewijs zouden zijn voor mij dat een lange huwelijk wel mogelijk is. Nou, ik werd teleurgesteld, want Nelly is vorig jaar (en misschien wel eerder) vreemd gegaan!
ashanti-pregnant-nelly
Sorry, ik weet het: don’t judge a book by it’s cover, maar je ziet toch gewoon aan Nelly’s hoofd dat hij ieder moment vreemd kan gaan? Hoe kon je dat niet zien Ashanti?

Ik geloof nog steeds dat een huwelijk lang en duurzaam kan zijn, daar niet van, toch is een celebrity huwelijk moeilijker om in stand te houden. Ik denk door het geld waar je van alles mee kunt doen (waaronder makkelijker vreemd gaan?). Natuurlijk weet niemand het fijne van hun relatie, maar ergens zit het me toch dwars.

Ik zal je vertellen waarom, ze hebben twee kinderen samen…

En ondanks dat ik Ashanti vroeger nooit echt mooi vond, kom ik daar nu op terug. Ik kan haar beauty nu wel waarderen, ze had en heeft nog steeds een heel goed lichaam; vormen op de juiste plekken, maar toch een platte buik. Ook heeft ze een hele mooie huid, ik heb Ashanti nog nooit met een puistje gespot, haar schoonheid is uniek. En het allermooiste? Is dat ze nu precies of misschien zelfs beter eruit ziet dan toen!

Ik keek met mijn moeder op TV naar Youtube filmpjes wij zijn enorme fan van Dr. Oz en Ashanti was bij hem op bezoek. Ze hadden het over hoe belangrijk het is om water te drinken en ik kon mijn ogen niet afhouden van Ashanti: wat zag zij er GOED uit voor haar leeftijd (36!). En om te bewijzen dat ik niet lieg hier het filmpje:

Inmiddels heeft Ashanti haar zangcarriere weer opgepakt en daar ben ik ontzettend blij om: laat die Nelly maar zien wat hij allemaal laat gaan! Haar laatste album heet Braveheart:

Misschien ben ik nu toch wel stiekempjes een fan van haar, maar dat komt misschien door haar scheiding en de manier hoe ze ermee omgaat (gewoon doorgaan), maar ook omdat ze wel echt goed kan zingen en destijds kreeg Beyonce alle aandacht. Ik hoop dat ze nu meer kan floreren want ik vind dat het nu wel haar tijd is om te ‘shinen’. Ik kom er stiekempjes op terug dat ik geen fan van ben van een celebrity 😛 Misshien toch wel een heel klein beetje.

Afbeelding bron Ashanti met Nelly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *