collage

Hey hey daar ben ik weer met m’n overzichtje van vorige week. Zoals de titel het al zegt zijn de highlights uit mijn week een high tea dat werd verzorgd vanuit de catering van mijn werk en floating.

mondayMaandag lunchte ik warm ik hou ervan om warm te lunchen ik kan echt twee keer per dag warm eten en met mijn Zuid Amerikaanse roots is dat ook niet gek. Goed om te weten is dat de Ayurveed dit mij ook aanraadde om te doen, soms lukt het me om warm tussen de middag te eten, maar soms ook weer niet. Anyways, ik smulde van deze heerlijk dhal (gele linzen) met spinazie en black eyed peas met chicken.

tuesday

Ik was het alweer vergeten, maar werd aangenaam verrast dat er om 10.00 een high tea was op werk. Er was niet zomaar een high tea georganiseerd, volgens mij heb ik dit niet eerder op mijn blog vermeld, maar vorig jaar augustus zijn we met de afdeling op studiereis geweest naar Schotland, Edinburgh voor 3 dagen! Dat was echt zo leuk en leerzaam om te zien hoe andere collega’s bepaalde zaken oppakken of inrichten. Tijdens de reis werden bepaalde thema’s opgedeeld onder de collega’s en die werkten we uit in een verslag. En om de hele studiereis netjes af te ronden was er besloten om een high tea te organiseren met echte scones & clotted cream, ow yeah. 2 collega’s gingen niet mee tijdens de studiereis en voor hen was de high tea dus een uitgelezen kans om te horen wat we ervan vonden. Een ander collega had een powerpoint presentatie opgesteld met de highlights uit het verslag.

MAAR er waren die week niet 1, maar 7 collega’s ziek! Dus je kunt je wel voorstellen dat de high tea een beetje teveel van het goede was, maar we hebben alles wel netjes verpakt en in de koelkast bewaard. De high tea werd volgens mij besteld bij Marks & Spencers. Ik denk dat ik een keer een post zal schrijven over Edinburgh, mijn andere collega’s hebben ook veel foto’s gemaakt en die hebben we in een dropbox account verzameld. Daar kan ik vast wel wat leuke foto’s van gebruiken 😉

In de avond at ik weer het dhal prutje met heerlijke Surinaamse droge vis (geen kabeljauw, maar weet even niet hoe het heet…).

thursdayWoensdag weer geen foto gemaakt just a regular working day. Ik merk trouwens wel dat ik veel meer nek en schouderklachten begin te krijgen. Hierdoor kan ik niet te lang achter een pc zitten en daardoor lees ik een aantal blogs niet meer zoveel als voorheen, het doet me letterlijk pijn. Ik werk 40 uur en daarnaast ook nog eens bloggen is toch wel veel…. Ik ga nu echt proberen om wat werk te verzetten in het weekend als ik dan gewoon vooruit schrijf dan hoef ik doordeweeks na werk niet veel te doen.

ANYWAYS donderdag ging ik met pauze even naar de Action en daar kocht ik tennisballen. Ik had ergens gelezen dat tennisballen helpen als je schouderklachten hebt. Dan kun je een bal tegen je schouders rollen tegen een muur, al een paar keer geprobeerd en het is wel lekker!

Ik besloot ook een nieuwe romige cup a soup pompoen smaak en dat beviel me wel. Alleen de soep balletjes niet, geen aanrader! Het is gewoon gefrituurde deeg smaakt heel vet. Croutons zijn veel lekkerder.

Een collega schepte de hele dag op dat ze voor een heerlijke massage ging. En toen ik besloot ik tegen 4 uur s’ middags om eens een keer te gaan floaten. Ik deed dit al een keer eerder en het beviel me prima! Sommigen houden er van sommigen niet, als je van rust houdt en het niet erg vindt om in je eentje rond te dobberen in het water dan denk ik dat je floaten als prettig zal ervaren.

Met floaten kun je echt drijven in Epsom zout zonder daar enige moeite voor te doen. Er wordt gezegd dat een uurtje floaten gelijk staat aan een aantal uur slaap! Dus je wordt er echt heel relaxed van. En dat is ook mijn ervaring. Hieronder zie je hoe het floaten er ongeveer uitziet. Je hebt een heel kamertje voor jezelf dat op slot kan met een douche en de floating cabine.

Ik merkte dat ik na de floatsessie totaal geen last had van mijn nek of schouders! Maar toen ik vrijdag weer achter de pc zat toen begon het weer 🙁  Ik denk dat zo een sessie voor het weekend superlekker is. Ow by the way de rice milk & blossom shampoo van de Rituals zo heerlijk!!!

friday

Vrijdag kwamen we erachter dat een collega in het ziekenhuis lag. En we stuurden hem dit kaartje op, dat was echt heel grappig de kaart paste zo goed bij hem. Hij houdt namelijk van veel bananen eten 😉

saturday

Zaterdagochtend naailes! Het ging een beetje rommelig met de Groupon we zijn namelijk met een groepje en dan gaat het boeken via de site echt heel omslachtig! De eerste les is in ieder geval gelukt en dit is mijn creatie een gepersonaliseerde zwemtas! Die label in het midden was wel echt lastig, maar het is me toch gelukt. En de cursusleidster was zo lief en geduldig <3 We hebben nog 4 lessen en die moeten we nog inboeken, maar alle data zijn al best vol, hopelijk is er ergens nog een plekje voor ons…

Zaterdagavond gingen we met m’n moeder en vader uit eten bij een Pakistaans restaurant. Oh my, die tandoori chicken was goddelijk! Toen ik maandag op werk kwam bleek dat mijn collega er ook was met haar ouders, maar dan op de zondag! Ze hebben namelijk buffet op zowel de zaterdag als de zondag voor 14,50 je buikje rond eten. Maar ja, na 2 porties zit je ook echt vol…

Lijkt floaten jou ook wat?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *